zofijkaaaa 0 Napisano Listopad 13, 2020 Jak w temacie, jakie z doświadczenia polecacie tabletki na odchudzanie? Proszę mi nie polecać 3 l wody dziennie i regularnego ruchu. Te sposoby znam. Mam niedoczynność tarczycy i bez wspomagania efektów niestety brak. Już dwóch dietetyków odwiedziłam z marnym skutkiem. Usxczuplilam tylko portfel. W przeszłości stosowałam meridie, ale niestety, żeby nie szło nam zbyt łatwo zakazali jej. Później kupowałam z internetu i to jedyne tabletki które podzialaly. Znacie coś jeszcze? Kryptoreklamom dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papaj253011 1 Napisano Grudzień 2, 2020 Mysimba lub Xenical ... Ja stosowałam to i to i Xenical nic nie ruszyło a po Mysimbe mogę powiedzieć że spadła mi waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudi7 0 Napisano Grudzień 3, 2020 Ja stosowałam kiedyś wiele rodzajów tabletek na odchudzanie, ale nawet nie pamiętam ich nazwy, może i dobrze. Jedyne efekty jakie mi przyniosły, to szczupły portfel, jak przestaniesz brać, to wszystko wraca jak jojo. Jedyne co pomoże, to zdrowa dieta i ruch. Nie ma drogi na skróty. Jeśli nie zmieni się nastawienia do zdrowego stylu życia i do tego, że trzeba się ruszyć z kanapy, to nic nie pomoże. Powinno się zmienić życie na długi okres a nie na chwilkę. Mi otworzyła oczy moja trenerka, z którą trenuję online Paulina Walczewska. Ułożyła mi treningi i dietę i ćwiczę pod jej okiem online. Tylko dzięki temu zdecydowanie lepiej się czuję i mam prawdziwe efekty, a ćwiczę już jakiś czas i nie wyobrażam sobie teraz wrócić do wcześniejszego stanu. Dlatego dziewczyny nie dajcie się wciągnąć w super specyfiki odchudzające, bo to nic wam nie da. Będziecie bardziej negatywnie nastawione do zdrowego stylu życia i będziecie się szybko poddawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rox123 0 Napisano Grudzień 4, 2020 Asibutrim spróbuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania G 84 1 Napisano Grudzień 5, 2020 A u mnie rezultaty było po oczyszczeniu organizmu z toksyn. Oczyszczanie na bazie aloesu i w niecałe dwa tygodnie -4 kg a do tego świetne samopoczucie i masa pozytywnej energii. Aloes został ze mną do teraz, poprawia metabolizm, reguluje poziom cukru i nie ma się ochoty na słodycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwianutriprofits 0 Napisano Grudzień 6, 2020 Może nie tabletki ale jeśli lubisz kawę to polecam Cappuccino :) Nawet nie wiesz kiedy stracisz kilogramy :) https://nplink.net/n2wrrs4k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiskaPiska 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Hej Mi osobiście pomogły tabletki z tej strony: schudnijmyteraz.wordpress.com i udało mi się schudnąć 20 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach