Domi99 44 Napisano Listopad 18, 2020 Nie mogę spać. Do tego nic nie czuję, nawet pustki w środku. Jakby mi ktoś wyczyścił głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Listopad 18, 2020 To idź za mnie do pracy na 6, ja chętnie jeszcze pośpie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Listopad 18, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Listopad 18, 2020 Akimuszki, dziękuję za koniczynkę. Przyda się. Wczoraj skasowałam jednym kliknięciem dane wprowadzane przez tydzień, teraz drżę, czy mi to informatyk odzyska z kopii zapasowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 18, 2020 (edytowany) 11 minut temu, Domi99 napisał: skasowałam Nie martw się na zapas. Będziesz przejmować się, jeśli nie uda się. Trzymam kciuki. Koniczyna to na szczęście, odzyska Edytowano Listopad 18, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Listopad 18, 2020 13 minut temu, Electra napisał: Nie martw się na zapas. Będziesz przejmować się, jeśli nie uda się. Trzymam kciuki. Koniczyna to na szczęście, odzyska Kochana jesteś. Dzisiaj lgnę do takich słów jak małe szczenię, jestem wyprana z uczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 18, 2020 19 minut temu, Domi99 napisał: Kochana jesteś. Dzisiaj lgnę do takich słów jak małe szczenię, jestem wyprana z uczuć. Będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Listopad 18, 2020 7 godzin temu, Domi99 napisał: Nie mogę spać. Do tego nic nie czuję, nawet pustki w środku. Jakby mi ktoś wyczyścił głowę. zgaś komputer, idź na spacer. idź do pracy, posłuchaj dobrej muzyki, zjedz coś dobrego weź leki na senne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Marzec 22, 2021 Znowu nie mogę spać. Nie wiem, czy mam jechać do biura, czy leżeć w łóżku i przeglądać telefon. Mimo wszystko czuję spokój, nawet ulgę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 22, 2021 Jestescie pokręcone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach