Electra 1973 Napisano Grudzień 1, 2020 Zna się ktoś na informatyczni technicznych sprawach i z dobrego serca odpowie mi na pytanie na priv? Dobre serce to uczuciowy, proszę nie usuwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 1, 2020 Czy korzystając z ogólnodostępnego WiFi można sprawdzić moją historię odwiedzanych stron? Jestem tępa, ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 1, 2020 Zna się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Grudzień 1, 2020 Jak korzystasz z ogólnodostępnego WiFi to ktoś kto też jest podłączony pod tą sieć może śledzić pakiety które są przesyłane w sieci. Są specjalne programy to śledzenia pakietów, np Wireshark. Niektóre hasła są przesyłane bez szyfrowania. Natomiast gdy masz szyfrowane połączenie typu https np z bankiem to osoba postronna nie jest jeszcze w stanie tego złamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Grudzień 1, 2020 (edytowany) Nie jestem w stanie pojąć dlaczego automatyczna moderacja zablokowała moją wypowiedź. Słownictwo było jak najbardziej w porządku ale może za dużo o tym napisałem. Można śledzić przesyłane pakiety w otwartej sieci wifi. Edytowano Grudzień 1, 2020 przez Hellies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 1, 2020 18 minut temu, Hellies napisał: Można śledzić Dziękuję bardzo piekle na tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach