pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 Tylko poważne pomysły proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 4, 2020 Na dziurę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, Dr. Who napisał: Na dziurę? No ba, na niejedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 5 minut temu, Dr. Who napisał: Na dziurę? To wiem,,, ale jak to zrobić hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, pigmalionija napisał: No ba, na niejedną To trzeba zapchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, Dr. Who napisał: To trzeba zapchać Trzeba się jakoś pozbyć asystentki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 4, 2020 Przed chwilą, pigmalionija napisał: Trzeba się jakoś pozbyć asystentki A poleci na twoje zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 Przed chwilą, Dr. Who napisał: A poleci na twoje zęby? Prędzej moje zęby polecą na dentystę niż dentysta na moje zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 9 minut temu, pigmalionija napisał: Prędzej moje zęby polecą na dentystę niż dentysta na moje zęby szykuje sie ciekawie <rotfl> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 (edytowany) 14 minut temu, pigmalionija napisał: hmmm.. na powaznie... może zapach? próbuj coś ciekawego, byle nie na bazie ambry lub jej syntetyku Contradition Dior lub Dali cuś..w ten deseń.. nuty kwiatowe itp, lekko.. Ofkz wygląd zadbaj ( nic nie zarzucam absolutnie!!!!!!) Edytowano Grudzień 4, 2020 przez Santee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, Santee napisał: szykuje sie ciekawie <rotfl> Masz jakiś pomysł dla mnie? Ostatnio stwierdził, że ładnie buzię otwieram i będzie się nam dobrze współpracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, pigmalionija napisał: Masz jakiś pomysł dla mnie? Ostatnio stwierdził, że ładnie buzię otwieram i będzie się nam dobrze współpracować a pisal ze bedzie ciekawie... mam pomysla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, pigmalionija napisał: na priv cyknij cus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, Santee napisał: a pisal ze bedzie ciekawie... mam pomysla pomysła tego z Diorem? dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 4 minuty temu, pigmalionija napisał: tu juz trolling wali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, naomi.quinn napisał: Odi.otka Przedstawiasz się, chcesz się zakolegować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 2 minuty temu, Santee napisał: tu juz trolling wali co trolling? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, pigmalionija napisał: co trolling? naomi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 7 minut temu, Leżaczek napisał: Possij mu palec To już robiłam....szkoda, że w lateksie rękawiczce...chcialabym poczuc jego prawdziwy smak. Masz jeszcze jakies propo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 8 minut temu, naomi.quinn napisał: To nie ja latam za dentystą I.D.I.O.T.K.O. Z takimi jak ty sie nie koleguję. Nie latam za, tylko do nie zakolegujemy sie przez to, że ja dbam o zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 2 minuty temu, naomi.quinn napisał: Ja tym bardziej dbam o zęby. W życiu nie dbałaś o zęby tak jak ja. I nie chodzę do dentysty żeby go podrywać. hamuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 (edytowany) Edytowano Grudzień 4, 2020 przez pigmalionija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 8 minut temu, naomi.quinn napisał: Ja tym bardziej dbam o zęby. W życiu nie dbałaś o zęby tak jak ja. I nie chodzę do dentysty żeby go podrywać. Tym bardziej uwazaj na nie, przychlaście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Grudzień 4, 2020 3 minuty temu, naomi.quinn napisał: Że co??? A po mordzie chcesz??? zawolaj reszte przedszkola i dajesz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, naomi.quinn napisał: ty mi nie doradzaj jak mam dbać o zęby ....ko co lata do dentysty na podryw. wiem, powinienes zadbac o głowę, ale jednak o zęby w twoim przypadku bedzie łatwiej. Boli Cie to, ze zadna Ciebie nie chce poderwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 5 minut temu, naomi.quinn napisał: ty mi nie doradzaj jak mam dbać o zęby kre.t.ynko co lata do dentysty na podryw. i nie na podryw, tylko chcę, żeby mi zapchał dziurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 2 minuty temu, naomi.quinn napisał: Naomi to żeńskie imię, kre.t.ynko do sześcianu. A twoja głowa jest pusta jak szpital na narodowym. no to wszystko pasuje, bo z ciebie taka pizcipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 4, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 4, 2020 (edytowany) "Masz niezłe dłuto". Jest Twój. Nie może być poważnych propozycji przy niepoważnym temacie. Nie masz możliwości rozmowy z rozdziabaną gębą to pozostają Ci tylko cycki na wierzchu. Edytowano Grudzień 4, 2020 przez Electra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach