xaxnxo. 2 Napisano Grudzień 9, 2020 rodzice nie dają mi kieszonkowego nie mam na swoje potrzeby a jak chcialam isc do pracy na weekendy to sie nie zgodzili. nie jestem pełnoletnia. poradzi ktoś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Grudzień 9, 2020 Ostatnio pisalas, ze oddaja ci 500+. Jeszcze ci malo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 9, 2020 A co to teraz 500 zł??? Nic! Przynajmniej 1000 kieszonkowego powinni dawać, jak nie więcej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 9, 2020 Prowokacjaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BitchNaughty 190 Napisano Grudzień 9, 2020 Nawet prowokacji nie umiesz stworzyć. "xaxnxo. Napisano 27 Listopad rodzice oddają mi 500+ ale został mi tylko rok tego ponieważ za rok mam 18 lat. chodze do szkoły ucze sie jeszcze i lecze zęby. chodze do specjalisty jestem już po dwóch wizytach i w tej klinice w której lecze zęby nie stać mnie będzie na to wszystko bo jest za drogo. rodzice nie załatwili aparatu na zęby jak byłam mlodsza a bede musiała go mieć a w tej klinice jest on drogi i plus wszystkie wizyty i wyrywanie zębow. resekcje korzenia to będzie duży koszt. a ja też mam swoje wydatki oprócz zębów. i nie wiem co mam zrobić czy iść szukać pracy czy wziąść kredyt bo napewno wyjdzie mnie to. 10tyś całe leczenie.." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach