ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 Wierzę w to :)) Za dnia staram się nie myśleć tylko skupic na czymś innym. Najgorzej jest wieczorem przed snem jak różne myśli i wspomnienia przychodzą do głowy ale dam radę i z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 10, 2020 7 minut temu, ElitexD napisał: Za dnia staram się nie myśleć Trochę jednak by się przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 8 minut temu, Nemetiisto napisał: Trochę jednak by się przydało. Wiadomo o czym nie myśleć. W pracy jakoś się staram. Ja w realu nie daje po sobie poznać że coś jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 10, 2020 A co by mogło wywołać Twój uśmiech? Czego Ci potrzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 Chciałbym być po prostu szczęśliwy nie chce być ciągle sam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Grudzień 10, 2020 1 minutę temu, ElitexD napisał: Chciałbym być po prostu szczęśliwy nie chce być ciągle sam Przygarnij psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 10, 2020 1 minutę temu, Alain_Delon napisał: Przygarnij psa. To bardzo dobry pomysł, jeśli tylko masz warunki w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 Mam zwierząta w domu, ale nie o to mi chodzi, chodzi mi o życie uczuciowe bo w tej kwestii totalna pusta, zaprzepaściłem szanse na pewna relacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 10, 2020 1 minutę temu, ElitexD napisał: Mam zwierząta w domu, ale nie o to mi chodzi, chodzi mi o życie uczuciowe bo w tej kwestii totalna pusta, zaprzepaściłem szanse na pewna relacje Cudów nie ma, czasu też nie cofniesz. Jeśli jakaś relacja się skończyła, to może zwyczajnie poszukaj nowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 10, 2020 Możesz jeszcze zwariować i mieć do towarzystwa swoją własną chorą głowę. I kryjące się w niej tulpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Grudzień 10, 2020 1 godzinę temu, ElitexD napisał: Wierzę w to :)) Za dnia staram się nie myśleć tylko skupic na czymś innym. Najgorzej jest wieczorem przed snem jak różne myśli i wspomnienia przychodzą do głowy ale dam radę i z tym no to ja wieżę że Ci się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 16 minut temu, Bluegrey napisał: Cudów nie ma, czasu też nie cofniesz. Jeśli jakaś relacja się skończyła, to może zwyczajnie poszukaj nowej? Tylko czy znowu znajdę kogoś z kim się dogadam ja specyficzny jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 10, 2020 5 minut temu, ElitexD napisał: Tylko czy znowu znajdę kogoś z kim się dogadam ja specyficzny jestem Tego ani nigdy nie wiesz, ani Ci nikt nie zagwarantuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Grudzień 10, 2020 15 minut temu, ElitexD napisał: Tylko czy znowu znajdę kogoś z kim się dogadam ja specyficzny jestem znajdziesz, teraz ktoś zadaje sobie dokładnie takie same pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 10 minut temu, Bluegrey napisał: Tego ani nigdy nie wiesz, ani Ci nikt nie zagwarantuje. Dlatego mam nadzieję na lepsze jutro, jestem nie poprawnym optymistą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 10, 2020 1 minutę temu, ElitexD napisał: Dlatego mam nadzieję na lepsze jutro, jestem nie poprawnym optymistą To bardzo dobrze. Dolej jeszcze do swojego optymizmu kapkę realizmu, rozejrzyj się, jakie masz możliwości i działaj, żeby osiągnąć to, czego Ci potrzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Grudzień 10, 2020 29 minut temu, ElitexD napisał: Tylko czy znowu znajdę kogoś z kim się dogadam ja specyficzny jestem Każdy jest specyficzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 15 minut temu, Olek80 napisał: znajdziesz, teraz ktoś zadaje sobie dokładnie takie same pytanie Tylko nawet jak znajdę to czy tego nie spiertole jak ostatnio. Chociaż tym razem przysiegnelem sobie ze wyciagne wnioski i zastosuje je w praktyce. Czas pokaże czy mi się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 10, 2020 16 minut temu, Olek80 napisał: znajdziesz, teraz ktoś zadaje sobie dokładnie takie same pytanie Tylko nawet jak znajdę to czy tego nie zniszczę jak ostatnio. Chociaż tym razem przysiegnelem sobie ze wyciagne wnioski i zastosuje je w praktyce. Czas pokaże czy mi się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Grudzień 10, 2020 czas pokaże, ale jesteś bogatszy o doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach