kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 7 minut temu, Niby normalny napisał: To jeszcze ciężej będzie ci taką znaleźć. Jak już się zasmakuje to jedno jak i drugie, ciągnie do sexu. nic cenionego nie przychodzi łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 7 minut temu, Niby normalny napisał: Ja poproszę o ice tea taaa chyba raczej ci wbije lodowaty nóż w krtań niż coś poda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Może nie podołać , ale jak już się uda to w międzyczasie może zrezygnować w oczekiwaniu na seks . co wy z tym seksem tak szalejecie? jest pełnia księżyca czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 3 minuty temu, kasspej napisał: co wy z tym seksem tak szalejecie? jest pełnia księżyca czy coś? Jak byś miał tyle przerwy co ja to ciekawe jak byś podchodził do takich spraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 Z reszta nie sądzę że znajdziesz taką która będzie czekała na seks z Tobą 3 msc albo pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 3 minuty temu, Niby normalny napisał: To samo przychodzi jak czujesz porządanie, miłość itd. To przyciąga jak magnes Dobra nie ma chyba sensu dalej tego tłumaczyć , on wie swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Ostatnio to chwalił się pizzą Pizza z tego samego miejsca wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 Klątwa kaspeja akurat pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 6 minut temu, Niby normalny napisał: Uważaj bo cię zaatakuje Klątwa czy Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 1 minutę temu, Niby normalny napisał: A po co mam cię atakować? No nie wiem , bo klątwa z koleji nie ma czym zaatakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 2 godziny temu, Niby normalny napisał: A po co mam cię atakować? W końcu to chyba ja zaatakowałam bo zrobiło się cicho i pusto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 16, 2020 11 godzin temu, BoniBluBirdy napisał: Pełno jest takich sierotek marysiek szarych których nikt nie chce Nie "nikt ich nie chce", tylko one nie chcą tych, którzy je chcą, bo mają za wysokie wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 16, 2020 11 godzin temu, BoniBluBirdy napisał: Zapraszasz i płacisz. Tak robią rozumni ludzie. Jeśli nie potrafisz zaryzykować 5 złotych polskich na kiepska kawę to nie nadajesz się do inwestycji w twoja wyjątkowa genetykę. Zdajesz sobie sprawę, że schody zaczynają się później? Teraz szkoda mu 5 złotych na kawę... A jak zaciąży i urodzi się dziecko? Paczka pieluch to 30 zł... Może się to dla niego skończyć zawałem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 15 godzin temu, Elciaa29 napisał: Jak byś miał tyle przerwy co ja to ciekawe jak byś podchodził do takich spraw Troche więcej informacji niż potrzebujemy, ale rozumiem, oraz przytulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 15 godzin temu, Elciaa29 napisał: Z reszta nie sądzę że znajdziesz taką która będzie czekała na seks z Tobą 3 msc albo pół roku. co to 3 miesiące czy 6? chyba trzeba się poznać troche w różych sytuacjach a nie od razy skok na siebie jak na mięso... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 15 godzin temu, Niby normalny napisał: Kolejna kobra jadowita . Nie jesteś lepsza niż kaspej dlatego sądze że pasujecie do siebie . ja do niej? NEVER Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 16, 2020 4 godziny temu, Skb napisał: Zdajesz sobie sprawę, że schody zaczynają się później? Teraz szkoda mu 5 złotych na kawę... A jak zaciąży i urodzi się dziecko? Paczka pieluch to 30 zł... Może się to dla niego skończyć zawałem! Przecież tu nie chodzi o to, że komuś szkoda pieniędzy. Można wydać i 500 zł na obiad, jeśli kobieta jest tego warta. A jeśli jest materialistką, to nawet tej kawy nie opłaca się stawiać. Chodzi tylko o to, by zadeklarowała chęć zapłacenia za siebie, a wtedy my za nią zapłacimy. A dziecko to inna kwestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 15 minut temu, kasspej napisał: co to 3 miesiące czy 6? chyba trzeba się poznać troche w różych sytuacjach a nie od razy skok na siebie jak na mięso... Ja nie mówię że od razu skok na siebie , ale jednak 3 msc albo 6 to już jest lekka przesada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 7 minut temu, taki obraz wasz napisał: Przecież tu nie chodzi o to, że komuś szkoda pieniędzy. Można wydać i 500 zł na obiad, jeśli kobieta jest tego warta. A jeśli jest materialistką, to nawet tej kawy nie opłaca się stawiać. Chodzi tylko o to, by zadeklarowała chęć zapłacenia za siebie, a wtedy my za nią zapłacimy. Kaspej ×2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 11 minut temu, taki obraz wasz napisał: Przecież tu nie chodzi o to, że komuś szkoda pieniędzy. Można wydać i 500 zł na obiad, jeśli kobieta jest tego warta. A jeśli jest materialistką, to nawet tej kawy nie opłaca się stawiać. Chodzi tylko o to, by zadeklarowała chęć zapłacenia za siebie, a wtedy my za nią zapłacimy. A dziecko to inna kwestia. nie płace za napoje czy przekąski obcej kobiety na spotkaniu rozpoznawczym, to wbrew mojej strategii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Kaspej ×2 mądry ziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, Zpaznokcilakier napisał: To raczej skąpstwo level hard. albo skąpstwo to baba lecąca na sępa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 16, 2020 16 minut temu, Elciaa29 napisał: Kaspej ×2 Nie, mi nie szkoda pieniędzy na kawę, obiad ani nawet na wycieczkę na koniec świata - tylko dla normalnej kobiety, a nie materialistki. 12 minut temu, kasspej napisał: albo skąpstwo to baba lecąca na sępa Nie skąpstwo, a materializm i wyrachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 17 minut temu, kasspej napisał: nie płace za napoje czy przekąski obcej kobiety na spotkaniu rozpoznawczym, to wbrew mojej strategii Czekaj jak to było Twoje motto : "pasożytą WON" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 17, 2020 widze że moje tematy są średnio popularne, ale rozrywke dostarczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 17, 2020 20 minut temu, kasspej napisał: widze że moje tematy są średnio popularne, ale rozrywke dostarczają Rozrywka na najwyższym poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 17, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Rozrywka na najwyższym poziomie Powinni mi odpalać za nabijanie wyświetleń reklam w temacie. Ale chociaż mi dali spokój ostanio, nie zdjeli żadnego tematu i dawno nie było bana. Może PMS minął adminkom i są do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 17, 2020 3 minuty temu, kasspej napisał: Powinni mi odpalać za nabijanie wyświetleń reklam w temacie. Ale chociaż mi dali spokój ostanio, nie zdjeli żadnego tematu i dawno nie było bana. Może PMS minął adminkom i są do życia. Może i tak ,więc ciesz się póki czas bo może nie potrwać wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasspej 47 Napisano Grudzień 17, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Może i tak ,więc ciesz się póki czas bo może nie potrwać wiecznie Elcia, rzuciłabyś palenie dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 17, 2020 5 minut temu, kasspej napisał: Elcia, rzuciłabyś palenie dla mnie? nigdy nie próbowałam rzucać , nie wiem jak to by mogło przebiegać . Na pewno jak bym się zakochała a ta druga osoba by nie paliła to bym próbowała rzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach