22chlopak 0 Napisano Grudzień 20, 2020 Hej, zacznę od tego, że jestem w 2 letnim związku. Dziewczyna od pewnego czasu irytuje mnie co raz mocniej tak samo ja ją. Seks uprawiamy rzadko ponieważ ona nie ma tak dużego libido jak ja. W tym seksie nie ma spontaniczności, mimo tego, że wie jak lubię zabawy, w których ona dominuje lub ja ją. Wie też, że uwielbiam seks analny lecz ona go nie lubi a mi też nie chce wkładać za bardzo. Czasem ubierze się jakoś seksi do łóżka, ale później mówi żebym zamknął oczy i dopiero jak ściągam z niej majtki to widzę troszkę jak jest ubrana. Chciałbym w tym związku więcej seksu, ale jest to niemożliwe, bo zna moje potrzeby a nic się nie zmienia. Kochamy się, ale ja czuję, że to nie jest związek na całe życie. Boje się z nią zrywać, bo boje się, że załamie się kompletnie i zrobi sobie krzywdę. Dodam, że potrafi płakać naprawdę z błahych powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 20, 2020 15 minut temu, 22chlopak napisał: Boje się z nią zrywać, bo boje się, że załamie się kompletnie i zrobi sobie krzywdę. I co? Zamierzasz oszukiwać ją i udawać związek ze strachu? Myślisz, że będzie z tego powodu szczęśliwsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22chlopak 0 Napisano Grudzień 20, 2020 8 minut temu, Nemetiisto napisał: I co? Zamierzasz oszukiwać ją i udawać związek ze strachu? Myślisz, że będzie z tego powodu szczęśliwsza? Nie oszukuję, bo są momenty w których jestem szczęśliwy, ale jest też wiele w których przymykam oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22chlopak 0 Napisano Grudzień 20, 2020 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Daj jej i sobie szansę na znalezienie ukochanej/ukochanego .... Tylko ona kocha mnie tak, że najchętniej wzięłaby już ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 20, 2020 7 minut temu, 22chlopak napisał: jest też wiele w których przymykam oko. I to jest właśnie obrzydliwe oszustwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Grudzień 20, 2020 21 minut temu, 22chlopak napisał: [...] Dziewczyna od pewnego czasu irytuje mnie co raz mocniej tak samo ja ją. [...] Jeśli jesteście niedopasowani, nie da się nic poprawić, porozmawiać, popracować, to związek do zakończenia. 22 minuty temu, 22chlopak napisał: [...] Boje się z nią zrywać, bo boje się, że załamie się kompletnie i zrobi sobie krzywdę. Dodam, że potrafi płakać naprawdę z błahych powodów Relacja nie może opierać się na obawach, strachu i manipulacjach. Dziewczyna musi sobie radzić z emocjami, jak każdy człowiek, nie możesz brać na siebie odpowiedzialności za jej postępowanie. A trudno, by skazywać się na wegetację w niezadowalającym związku, który i tak prędzej czy później się rozpadnie. I właśnie im szybciej, tym lepiej dla Was obojga, by nie narażać się na większe cierpienie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marie_Charieta 0 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) Boże nawet jako kobieta bi nie ogarniam jak inna kobieta może chcieć bi faceta. Chyba, że jej tego nie powiedziałeś. W każdym razie po tym co wypisujesz ja na jej miejscu wiałabym gdzie pieprz rośnie. Edytowano Grudzień 28, 2020 przez Marie_Charieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach