Marcelina456654 0 Napisano Grudzień 26, 2020 Witam , uprawiałam seks bez zabezpieczenia (doszedł we mnie ) w dni niepłodne . Okres się nie pojawił , dostałam brązowego plamienia które trwa już 7 dni czy to może być ciąża ? *okres mam regularny *zadnych oznak ciąży *czulam się normalnie przed plamienie a powinien mnie mocno bolec brzuch przed okresem (mam bardzo obfity okres) *w 3dzien po stosunku miałam dni płodne , a 3tygodnie później miałam dostać okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BitchNaughty 190 Napisano Grudzień 27, 2020 Wywróżyć Ci z fusów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Grudzień 27, 2020 Syn, gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Grudzień 27, 2020 zrob test ciazowy. albo domowy test. poyrzebne beda: kartka i wegiel troche Twojego moczu troche spermy Twojego chlopaka kilka wlosow lonowych. 1 lyzka sody oczyszczononej Na kartce napisz weglem date stosunku. Kartke spal razem z wlosami lonowymi. Wymieszaj z soda. Mocz rozmieszaj ze sperma i bardzo powolij wlej mieszanke do proszku. Jezeli zacznie sie pienic to ciaza. Jak chcesz sprawdzic odrazu plec dziecka to dosyp pol lyzeczki kubczyku,jak piana bedzie biala to dziewcznka,jak sie zabarwi chlopak. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcelina456654 0 Napisano Grudzień 27, 2020 Brawo ,,kobiety’’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Grudzień 27, 2020 10 minut temu, Marcelina456654 napisał: Brawo ,,kobiety’’ A jakich odpowiedzi sie spodziewalas? Nie jestesmy wrozkami, nie wiemy czy jestes w ciazy czy nie. Nie wiemy czy przypadkiem nie jestes chora. Nie wiem jakich odpowiedzi sie spodziewasz? Jedno jest pewne, jak sie uprawia seks bez zabezpieczenia to najczesciej prowadzi on do ciazy. Plemniki moga przezyc w organizmie kobiety do 5 dni wiec kto wie. Owulacja tez moze sie przesunac. Jesli nie chcesz zajsc w ciaze to sie zabezpieczaj. Proste? Proste. Tak jak proste bedzie kupienie testu ciazowego i zrobienie go. W ostatecznosci pojscie na badanie krwi. To juz da Ci 100% pewnosci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcelina456654 0 Napisano Grudzień 27, 2020 Właśnie takie odpowiedzi się spodziewałam , dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach