Barborka#motylek 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Szukam, szukam i nie mogę znaleźć, może tu są jakieś aktywne wątki pro? Help Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigaset 65 Napisano Grudzień 17, 2023 Dnia 28.12.2020 o 13:14, Barborka#motylek napisał: Szukam, szukam i nie mogę znaleźć, może tu są jakieś aktywne wątki pro? Help aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 28 Styczeń Chciałabym mieć anoreksję. Lepsze to od uzależnienia od żarcia i bycia otyłym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 185 Napisano 28 Styczeń 14 minut temu, otyla_33_otyla napisał: Chciałabym mieć anoreksję. Lepsze to od uzależnienia od żarcia i bycia otyłym chyba nie wiesz co piszesz, na anoreksję ludzie umierają! a na uzależnienie od jedzenia jest psychoterapia, trzeba to przepracowac bo znikąd się to nie bierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 28 Styczeń Na otyłość też się umiera. Na anoreksję też psychoterapia i przepracowanie pomoże bo znikąd się to nie bierze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 28 Styczeń Przepraszam za mój wcześniejszy wpis. Anoreksja I otyłośc to dwie straszne choroby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 10 Luty 23 godziny temu, baccaratrouge540 napisał: Chcesz Ozempic? Kontakt bezpośredni na mail Baccaratrouge540@proton.me Mam saxende od lekarza legalna I nie działa na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 185 Napisano 10 Wrzesień Dnia 28.01.2024 o 21:43, otyla_33_otyla napisał: Przepraszam za mój wcześniejszy wpis. Anoreksja I otyłośc to dwie straszne choroby. Mam nadzieję że wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 11 Wrzesień Schudłam ponad 10kg I znow po jakimś czasie wróciło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 185 Napisano 11 Wrzesień 1 godzinę temu, otyla_33_otyla napisał: Schudłam ponad 10kg I znow po jakimś czasie wróciło To szkoda, może za szybko chudłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 11 Wrzesień Nejstety jestem leniwa buła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano 11 Wrzesień 6 godzin temu, Molly_00 napisał: To szkoda, może za szybko chudłaś? A ty jak się trzymasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 185 Napisano 11 Wrzesień 1 godzinę temu, otyla_33_otyla napisał: A ty jak się trzymasz? Bez zmian. Waga ta sama 61 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 185 Napisano 11 Wrzesień 1 godzinę temu, otyla_33_otyla napisał: Nejstety jestem leniwa buła Nie jesteś. Sama wiem jak ciężko się podjąć tego żeby schudnąć. Że czasem zamiast zjeść obiad wybiera się batonika. Nie poddawaj się jest mnóstwo przepisow na śniadania, obiady, kolacje w zdrowej wersji. Jeszcze będzie dobrze. Zobaczysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach