0101010 0 Napisano Grudzień 31, 2020 Witam, mam 25 lat. 5 lat temu zakonczylam bardzo toksyczny związek, pozbieranie sie po nim zajelo mi 2 lata. W ciagu kolejnych 3 lat spotykalam sie z kilkoma mezczyznami, zaczyna się super, dogadujemy się i wszystko idzie w dobra strone i nagle okazuje sie ze nie szukaja jednak zwiazku lub po prostu oziębiają relacje/urywają kontakt. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje za kazdym razem. Przytlacza mnie to ze mam poczucie winy. Nie wiem czy może istnieć jakaś przyczyna tego, że ciągle trafiam w takie relacje. Nie potrafię zrozumieć co jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Grudzień 31, 2020 Może za bardzo się starasz/chcesz. Nie zakładaj od razu że z tego musi byc związek, miło spędzaj czas, poznawaj osobę i niczego nie przyspieszaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 2 godziny temu, 0101010 napisał: Nie potrafię zrozumieć co jest nie tak. Nie szukaj. Zajmij się sobą i kreatywnymi aktywnościami z ludźmi. Odpowiedni facet sam się wtedy znajdzie. A jeśli się nie znajdzie to nawet lepiej niż być z nieodpowiednim. Powodzenia! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziwak1 7 Napisano Grudzień 31, 2020 40 minut temu, Nemetiisto napisał: Nie szukaj. Zajmij się sobą i kreatywnymi aktywnościami z ludźmi. Odpowiedni facet sam się wtedy znajdzie. A jeśli się nie znajdzie to nawet lepiej niż być z nieodpowiednim. Powodzenia! buahahaha, komedia, to recepta na zostanie staaaaaarą zgorzkniałą panną, czym dłużej czeka tym gorzej bo co lepsi faceci powybierani z rynku.... taaa sam jej się znajdzie facet, co za durne teorie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 31, 2020 49 minut temu, Nemetiisto napisał: Nie szukaj. Zajmij się sobą i kreatywnymi aktywnościami z ludźmi. Odpowiedni facet sam się wtedy znajdzie. A jeśli się nie znajdzie to nawet lepiej niż być z nieodpowiednim. Powodzenia! Hej! Jedziesz do Bydgoszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: Hej! Jedziesz do Bydgoszczy? Nie dziś. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 31, 2020 Przed chwilą, Nemetiisto napisał: Nie dziś. 🥴 Mogę zapytać, co się stało? Miało być fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 53 minuty temu, agent of Asgard napisał: Mogę zapytać, co się stało? Miało być fajnie. Wszystko trwa w najlepsze tylko jeszcze nie czas. Nic na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 31, 2020 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Wszystko trwa w najlepsze tylko jeszcze nie czas. Nic na siłę. To Sylwester na Kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 11 minut temu, agent of Asgard napisał: To Sylwester na Kafeterii? Tak jak obiecałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 31, 2020 2 minuty temu, Nemetiisto napisał: Tak jak obiecałem. Ja chyba też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach