dziwak1 7 Napisano Grudzień 31, 2020 zachodzi słońce i znowu wschodzi, kalendarz to coś wymyślonego, nie ma nic jak "nowy rok", czy "stary rok", a plebs się lansuje jakimiś sylwestrami, choć każda okazja do chlania u plebsu dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Grudzień 31, 2020 3 minuty temu, dziwak1 napisał: zachodzi słońce i znowu wschodzi, kalendarz to coś wymyślonego, nie ma nic jak "nowy rok", czy "stary rok", a plebs się lansuje jakimiś sylwestrami, choć każda okazja do chlania u plebsu dobra Plebs? a waćpan z jakiego rodu się wywodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 31, 2020 (edytowany) 4 minuty temu, dziwak1 napisał: każda okazja do chlania Wolę mieć okazję do chlania niż przyprdalania się... Edytowano Grudzień 31, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 31, 2020 Oczywiście, że to nic zwyczajnego, ale moim zdaniem każda okazja do dobrego towarzystwa, dobrej zabawy czy dobrego jedzenia jest fajna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 6 minut temu, Qwerty82 napisał: Tylko jeden wątek założony? Słabiutka forma na koniec roku Nie podpuszczaj ! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziwak1 7 Napisano Grudzień 31, 2020 53 minuty temu, Electra napisał: Wolę mieć okazję do chlania niż przyprdalania się... to chlaj, nikt głupoty ci nie broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 31, 2020 58 minut temu, dziwak1 napisał: zachodzi słońce i znowu wschodzi, kalendarz to coś wymyślonego, nie ma nic jak "nowy rok", czy "stary rok", a plebs się lansuje jakimiś sylwestrami, choć każda okazja do chlania u plebsu dobra Pies jak nie ma co robić to jajca liże , zamiast wypisywać takie bzdury to weź się lepiej rozbieganiu i w drzewo jeb....... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 7 minut temu, Qwerty82 napisał: Ty nam powiedz. To Ty tu rządzisz i dzielisz Nie sądzę mówiłam Ci wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Wiem, tylko się droczę z nimi. A czytałaś to co Ci dzisiaj napisałam? Czy znów skrzynka zapchana, mówię Ci 100% skuteczności Okej , czytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 31, 2020 15 minut temu, dziwak1 napisał: to chlaj, nikt głupoty ci nie broni U każdego ma inne ujście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach