ElitexD 333 Napisano Styczeń 1, 2021 Ja odpadłem z imprezy jakoś o 4 rano i dopiero teraz się obudziłem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Styczeń 1, 2021 No tutaj w sumie. A gdzie miałem się włóczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 1, 2021 10 minut temu, ElitexD napisał: Ja odpadłem z imprezy jakoś o 4 rano i dopiero teraz się obudziłem xd Ja po 23:00 odpłynąłem a nawet nic nie piłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 1, 2021 16 minut temu, Kulfon napisał: I jak się udała impreza? Dobrze, mała ekipa ale było spoko. Czasy są jakie są ale moje życie towarzyskie odżyło mocno ostatnio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolM89 8 Napisano Styczeń 1, 2021 Zleciał jak zwykły dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 7 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Na szczęście wszystko spokojnie . Jestem na takim etapie że nawet picie mnie nie cieszy więc nie wiem czy to dobrze czy już bardzo źle... Czemu Szynszylciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Styczeń 1, 2021 Beznadziejnie byłam u z znajomej i tylko czekałam 24 bo już spałam na siedząco wróciłam po 1 do domu. Ostatni raz byłam na sylwestrze sama.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 1, 2021 Jak wszyscy w tym roku. Jednak mimo zmęczenia na drugi dzień wolałabym zevy ten sylwester odbyl sie w jakiejś restauracji jak co roku, a ja elegancko wyszykowana moglabym się poczuc jak gwiazda a tak to lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Dziękuję ale jednak się nie czuję na takie dziadostwo.... jeszcze Jak człowieka cos gnębi w organizmie to sie nie ma co dziwić ze alkohol nie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 10 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Dziękuję ale jednak się nie czuję na takie dziadostwo.... jeszcze Zrobisz sobie Sylwestra na wiosnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 1, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Zrobisz sobie Sylwestra na wiosnę. O tak, haha cale lato co tydzień będę go miala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Muszę tylko zadbać o bardziej mi życzliwe osoby w najbliższym otoczeniu... Teraz są mało zyczliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 :3 bez Kici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 1, 2021 W domu , pijąc piccolo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 17 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Koleżanka wczoraj nazwała mnie pasztetem Wprawdzie tylko w żartach Ale biorąc pod uwagę jak ostatnio wyglądała moja twarz to trafiła na podatny grunt I do słowa do słowa... Nie chciałam się z nią kłócić więc ją olałam I chyba trochę za mocno Nikt nie ma prawa oceniać cudzej urody nie pytany. Postawiłaś granice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 22 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Koleżanka wczoraj nazwała mnie pasztetem Wprawdzie tylko w żartach Ale biorąc pod uwagę jak ostatnio wyglądała moja twarz to trafiła na podatny grunt I do słowa do słowa... Nie chciałam się z nią kłócić więc ją olałam I chyba trochę za mocno To by koleżanka zazdrościła gdybyś miała takiego chłopaka jaki akumuszki pokaż na co cię stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Wiem , wiem. Nie spodziewałam się takiego grubiańskie go ataku z najbliższego otoczenia . Wprawdzie przeprosiła ale nie było mi przykro mniej Nie martw się, Szynszyl. W zeszłym roku po Świętach pożegnałem po 4 latach bliskiego kolegę. Wiele mu zawdzięczam, ale ocknąłem się wtedy i dostrzegłem, że także są chwile, że uważa się za lepszego i mnie atakuje. Po roku nie odczuwam jego braku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Gorzej jak się razem mieszka To fakt. Ale zawsze to lepiej, niż mieszkać z ex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 Myślisz, że miała zły dzień, czy wcześniej była już niedelikatna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 Na swoją kicie czekałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Ty nie czekaj aż samo przyjdzie, ty idź szukać Niekoniecznie korpo szynszyla. Ja nic nie muszę! Wkrótce jadę do Paryża kosmici mają się ujawnić tam właśnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 1, 2021 5 minut temu, akimuszki napisał: Na swoją kicie czekałem Myślisz że zapuka do Twoich drzwi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 A w Paryżu to i żona pewnie będzie na mnie czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Myślisz że zapuka do Twoich drzwi ? myślę że wszystkie zbiegi okoliczności jakie mnie prześladuja są po coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Życzę Tobie żebyś znalazł dużo szczęścia i swoją kicię Mógłbym mieć i 100 żon gdybym.... breivik ponad 100 listów dzieńnie dostawał od potencjalnych chętnych dziewczyn które chciały się z nim ożenić .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Życzę Tobie żebyś znalazł dużo szczęścia i swoją kicię Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Styczeń 1, 2021 4 minuty temu, akimuszki napisał: Mógłbym mieć i 100 żon gdybym.... breivik ponad 100 listów dzieńnie dostawał od potencjalnych chętnych dziewczyn które chciały się z nim ożenić .... Uważaj, co byś tej właściwej nie zagubił.. . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 1, 2021 (edytowany) Korpo Szynszyla !(: Edytowano Styczeń 1, 2021 przez akimuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Oswiadczyny piersze widzę na kafe Mało jeszcze widziałeś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutki21 5 Napisano Styczeń 1, 2021 w domu czekając na żonę która poszła sobie na imprezę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach