Electra 1973 Napisano Styczeń 23, 2021 6 godzin temu, Dobrosułka napisał: Czy dalej pracujesz nas Lubawa? Zdaje się, że nad nią pracowała już kilka miesięcy temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 23, 2021 (edytowany) Dnia 6.01.2021 o 22:23, Annn2020 napisał: Ludwika Ludwiki i Ludmiły skracane są do jakże uroczej Lodzi... Nie chciałabym, żeby moja córka po każdej niedostatecznej ocenie słyszała od rówieśniów prześmiewcze "Lodzia ma pałę". To dzieje się naprawdę, przestrzegam Edytowano Styczeń 23, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 23, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Dobrosułka napisał: lubiane Kto się czubi ten się lubi, słyszała? Dzieciaki potrafią być bezlitosne, nie dałabym im bata na własne dziecko w postaci Lodzi, mimo że Ludmiła brzmi dostojnie. Edytowano Styczeń 23, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Styczeń 24, 2021 Czy to Alan czy Lubawa (córka ma w przedszkolu Stefanie) nie słyszałam jeszcze by jakiekolwiek dziecko śmiało się z jakiegoś imienia. Dla nich imię to imię. Wydaje mi się, że dziś dzieci są bardziej tolerancyjne niż za naszych czasów, gdzie taka np. Wiesława była wyśmiewana i nie miała życia z powodu imienia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach