Bartek kk 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Cześć. Mam problem ze sobą. Jestem zbyt zazdrosny o moją dziewczynę. Za dużo o tym myślę. Kiedy ona nie odzywa się do mnie zbyt długo to już myślę że spędza czas z innym. Albo że piszę z kimś innym lepszym ode mnie. Kocham ją bardzo. Ostatnio byłem pod jej domem zobaczyć czy jest w domu bo zbyt długo nie odpisywała i mnie tam zobaczyła. Teraz jest na mnie zła. Na nasze wspólne spotkania zjawia się. Jednakże od pewnego czasu zauważyłem że zbyt dużo do mnie nie pisze. Może być moja obsesja. Nie chcę jej stracić przez moją zazdrość. Mógłby mi ktoś poradzić czy ze mną jest aż tak źle?? Miałem kilka związków w których bardzo się angażowałem i zostałem odrzucony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 1, 2021 Przed chwilą, Bartek kk napisał: Mógłby mi ktoś poradzić czy ze mną jest aż tak źle? Tak, masz poważny problem. Idź z tym do psychologa albo chociaż oglądaj filmy na YT jak radzić sobie z tym uczuciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek kk 0 Napisano Styczeń 1, 2021 W takim razie będę musiał się udać do psychologa Jest dla mnie bardzo ważna ale myślę że przez moją obsesję tracę ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 1, 2021 10 minut temu, Bartek kk napisał: spędza czas z innym 10 minut temu, Bartek kk napisał: piszę z kimś innym 10 minut temu, Bartek kk napisał: zobaczyć czy jest w domu bo zbyt długo nie odpisywała i Mylisz zazdrość z brakiem zaufania. 10 minut temu, Bartek kk napisał: lepszym ode mnie Kompleksy kłaniaja się. 11 minut temu, Bartek kk napisał: Mógłby mi ktoś poradzić czy ze mną jest aż tak źle? Jest. 11 minut temu, Bartek kk napisał: Miałem kilka związków w których bardzo się angażowałem i zostałem odrzucony. Nie wiń jej za przeszłość, niezależnie czy Ci się nie ułożyło z nimi czy zostałeś skrzywdzony. Takim zachownaiem nie zatrzymasz jej przy sobie, a wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 1, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Bartek kk napisał: tracę ją. Nikogo na siłę nie zatrzymasz, a takimi jazdami wręcz tracisz ją (sam widzisz). Mylisz zazdrość z brakiem zaufania. Wszędzie widzisz zdradę i innego. Jak nie wytrzyma tego i będzie odchodzić to nie zapomnij rzucić, że na pewno poznała innego Edytowano Styczeń 1, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawdziwySzpוֹcel 2 Napisano Styczeń 1, 2021 3 minuty temu, Bartek kk napisał: W takim razie będę musiał się udać do psychologa Jest dla mnie bardzo ważna ale myślę że przez moją obsesję tracę ją. Przyprowadź jej kolegę i niech prześpi się z nią - powinno to uspokoić twoje obawy. Będziesz miał problem z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 1, 2021 16 minut temu, Bartek kk napisał: Cześć. Mam problem ze sobą. Jestem zbyt zazdrosny o moją dziewczynę. Za dużo o tym myślę. Kiedy ona nie odzywa się do mnie zbyt długo to już myślę że spędza czas z innym. Albo że piszę z kimś innym lepszym ode mnie. Kocham ją bardzo. Ostatnio byłem pod jej domem zobaczyć czy jest w domu bo zbyt długo nie odpisywała i mnie tam zobaczyła. Teraz jest na mnie zła. Na nasze wspólne spotkania zjawia się. Jednakże od pewnego czasu zauważyłem że zbyt dużo do mnie nie pisze. Może być moja obsesja. Nie chcę jej stracić przez moją zazdrość. Mógłby mi ktoś poradzić czy ze mną jest aż tak źle?? Miałem kilka związków w których bardzo się angażowałem i zostałem odrzucony. Myślę, że masz problemy z poczuciem wartości. Wynikające z tego zachowania są bardzo nietrakcyjne. Lubimy zwykle ludzi interesujących i pewnych siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1861 Napisano Styczeń 1, 2021 1 godzinę temu, Bartek kk napisał: Cześć. Mam problem ze sobą. Jestem zbyt zazdrosny o moją dziewczynę. Za dużo o tym myślę. Kiedy ona nie odzywa się do mnie zbyt długo to już myślę że spędza czas z innym. Albo że piszę z kimś innym lepszym ode mnie. Kocham ją bardzo. Ostatnio byłem pod jej domem zobaczyć czy jest w domu bo zbyt długo nie odpisywała i mnie tam zobaczyła. Teraz jest na mnie zła. Na nasze wspólne spotkania zjawia się. Jednakże od pewnego czasu zauważyłem że zbyt dużo do mnie nie pisze. Może być moja obsesja. Nie chcę jej stracić przez moją zazdrość. Mógłby mi ktoś poradzić czy ze mną jest aż tak źle?? Miałem kilka związków w których bardzo się angażowałem i zostałem odrzucony. Ja też jestem wsciekle zazdrosna. Oczywiście staram się tego zbyt wiele nie okazywać, bo ujawniając takie emocje stawiam się od razu w podległej pozycji. Niestety nie wzmaga to szacunku a podnieca jedynie koneserów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach