Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
majulaadx

Choroba

Polecane posty

Dzień dobry, mam 20 lat i  mam  problem od września ze swoim zdrowiem . Wszystko zaczęło się  chyba od zatrucia pokarmowego, przez które nie jadłam przez tydzień. Od tamtej pory zaczęły się zawroty głowy, które są momentami cały czas, silne  bóle głowy z tyłu, uczucie jak pulsuje mi cały płat. Boli Mnie głowa na samym dole tak jakbym zrobiła Sobie coś w kark. Często mam bóle w klatce piersiowej kłucie, uczucie jakby coś leżało Mi na klatce. Czasami mam tak ,że zatyka Mi uszy, mam szumy uszne albo wręcz pisk w uchu. Ból lewej łopatki przeszywający na wprost do klatki piersiowej. Często boli Mnie lewa ręka a nawet drętwieje. Mam ociężałe nogi że nie mam siły nimi aż ruszać. Są momenty,że robi Mi się strasznie gorąco, zaczyna serce mocno bić i uczucie jakbym miała zaraz zemdleć, ale nic się nie dzieje. Miałam robioną morfologie wyniki świetne, tarczyca w porządku , cukier też , mam niskie ciśnienie, robiłam test na bolerioze wyszedł negatywny, robiłam RTG kręgosłupa piersiowego i szyjnego kręgosłupa. Szyjny w porządku, piersiowy lekka skolioza. Chodzę do neurologa, który nic prócz tabletek przeciwmigrenowych i na zawroty głowy nic innego nie zlecił. Nie mówiąc o tym, że kazał Mi brać leki przeciwmigrenowe cały czas a można je stosować max 4 dni a brałam je prawie miesiąc. Mam niedługo wizytę u Kardiologa. Jeżeli ktoś z Was miał takie objawy, bądź podobne i wie co to może być proszę o komentarz. Gdzie mogę się udać do jakiego lekarza ? Mam już tego na prawdę dość przez ostatnie miesiące jestem wyłączona całkowicie z życia.  Mój starszy brat od kilku tygodni ma te same objawy co Ja, może to jakaś choroba genetyczna ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować