Bennie1 752 Napisano Styczeń 3, 2021 1 minutę temu, martwywbutach napisał: masz jakąś fiksacje na temat swojego tyłka? to dopiero jest prawdziwa miłość, pocałować kobiete która siedzi na kiblu a nie tylko gdy jest odstawiona i wyperfumowana Stresuje się po prostu, nie wolno mi wadzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBirdy 227 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, martwywbutach napisał: bo sranie to normalna funkcja bezbożnico A mnie to gowno obchodzi. Ja mam kuwete intymną. Wolam dopiero jak trzeba podetrzec i kloca spuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martwywbutach 26 Napisano Styczeń 3, 2021 Przed chwilą, Bennie1 napisał: Stresuje się po prostu, nie wolno mi wadzić. nie nadajesz się do związku ani do mieszkania z kimś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Styczeń 3, 2021 16 minut temu, martwywbutach napisał: masz jakąś fiksacje na temat swojego tyłka? to dopiero jest prawdziwa miłość, pocałować kobiete która siedzi na kiblu a nie tylko gdy jest odstawiona i wyperfumowana Ta aaaaaa aaa poprostu można się w takim momencie poraz drugi zakochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martwywbutach 26 Napisano Styczeń 7, 2021 Dnia 3.01.2021 o 16:41, KKeira napisał: Ta aaaaaa aaa poprostu można się w takim momencie poraz drugi zakochać widać że nie potrafisz nikogo kochać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 7, 2021 Dnia 3.01.2021 o 23:26, martwywbutach napisał: nie nadajesz się do związku ani do mieszkania z kimś Co Bo nie sr’am z otwartymi drzwiami? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 Zawsze zamykam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Styczeń 7, 2021 4 godziny temu, martwywbutach napisał: widać że nie potrafisz nikogo kochać Szczególnie kogoś smrodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martwywbutach 26 Napisano Styczeń 7, 2021 48 minut temu, KKeira napisał: Szczególnie kogoś smrodu. trza brać the good and the bad, takie życie lalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bhamoth 0 Napisano Styczeń 7, 2021 57 minut temu, martwywbutach napisał: trza brać the good and the bad, takie życie lalka oho, kolejne multikonto tego zyeba kaspeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach