kuro.usagi 0 Napisano Styczeń 5, 2021 Mój synek za chwilę kończy 5 miesięcy. Stał się płaczliwy, zdarza mu się przez sen zapłakać, ciągle się ślini i wszystko gryzie. Czy to może być ząbkowanie? Zdjęcie dziasel z dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Styczeń 5, 2021 Tak, wszystko wskazuje na to, że zaczęło się ząbkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Styczeń 5, 2021 1 godzinę temu, kuro.usagi napisał: Mój synek za chwilę kończy 5 miesięcy. Stał się płaczliwy, zdarza mu się przez sen zapłakać, ciągle się ślini i wszystko gryzie. Czy to może być ząbkowanie? Zdjęcie dziasel z dzis tak ząbkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isabelle 0 Napisano Styczeń 27, 2021 Zdecydowanie ząbkowanie. Też przez to przechodzimy i nie jest lekko. U nas doszły jeszcze problemy z zasypianiem i spaniem w nocy, córka budzi się przez ból dziąseł. Możesz spróbować dawać synkowi miękkie gryzaczki do gryzienie i masować delikatnie dziąsła palcem wskazującym (tak przez minutę lub dwie) okrężnymi ruchami. My do tego jeszcze stosujemy Gengigel w żelu na ząbkowanie, żeby złagodzić ból i pomóc córce przejść przez ten ciężki czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
31190 10 Napisano Styczeń 29, 2021 Mój ma takie objawy od 4 miesiąca a zęba ani jednego mimo że ma już 10 miesięcy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Luty 1, 2021 Tak. Ogólnie tak moja córka ząbkowała. Do tego może dostać gorączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach