Tylkoja18 2 Napisano Styczeń 6, 2021 (edytowany) Witam. Wiem że tu dużo osób nie bierze na poważnie tego forum, ale cóż. W skrócie czuję, że mam problemy.. z głową. W sensie nie czuje się dobrze psychicznie. Staram się normalnie funkcjonować, ale i tak w którymś momencie pękam. Chcę iść na jakąś psychoterapie, gdzie kolwiek gdzie ktoś mi pomoże. Jak wygląda taka psychoterapia? Czy może w inny sposób powinnam sobie pomóc? Edytowano Styczeń 6, 2021 przez Tylkoja18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinnn_ 4 Napisano Styczeń 6, 2021 Najlepiej chyba zacząć od lekarza - czyli psychiatry. Porozmawia, zrobi wywiad; może zleci badania. I zdiagnozuje. I jeśli jest taka potrzeba, to skieruje do psychoterapeuty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 6, 2021 23 minuty temu, Transgression napisał: Większość ludzi na tym forum ma jakieś problemy z głową to tak pół żartem pół serio. Ależ chyba całkiem serio? Wszyscy na tym forum i poza nim miewają problemy z głową. To zupełnie normalne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylkoja18 2 Napisano Styczeń 9, 2021 Dnia 6.01.2021 o 22:37, Transgression napisał: A co ci dokładnie dolega? Co jest powodem złych stanów psychicznych? Większość ludzi na tym forum ma jakieś problemy z głową to tak pół żartem pół serio. Wolałabym nie pisać mimo wszystko tego publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylkoja18 2 Napisano Styczeń 9, 2021 Dnia 6.01.2021 o 18:11, marcinnn_ napisał: Najlepiej chyba zacząć od lekarza - czyli psychiatry. Porozmawia, zrobi wywiad; może zleci badania. I zdiagnozuje. I jeśli jest taka potrzeba, to skieruje do psychoterapeuty. A czy takie z NFZ są też ? Czy może lepiej normalnie zapłacić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach