Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atlantic0

Poznam niezobowiązująco z ŁODZI lub bardzo bliskich okolic szczupłą panią, najchętniej rozwiedzioną

Polecane posty

Poznam niezobowiązująco z ŁODZI lub bardzo bliskich okolic szczupłą , a najchętniej bardzo szczupłą atrakcyjną z wyglądu panią , najchętniej panią po rozwodzie. Miłą i sympatyczną. Kobietę z natury uczuciową , której również brakuje czułości i normalnej wspólnej zwykłej rozmowy. Kobietę do stałej znajomości, która bardzo potrzebuje być przytulana i Kochana. Taka na której można polegać w każdej sytuacji , godna zaufania ,potrzebująca miłości i ciepła. Jestem sympatycznym mężczyzną z którym normalnie o wszystkim można porozmawiać.      Mój e-mail : atlantic1@Interia.pl

Ona ma być szczupła, atrakcyjna, miła, sympatyczna, uczuciowa i po rozwodzie, taka, na której można polegać, godna zaufania - a Ty tylko sympatyczny? Nie bierz przykładu z anonsów polskich pracodawców...

Jestem spod Łodzi. Potrzymać Ci wiosło? Uważaj. Jak jednemu zaoferowałam się to chciał zarzucić kotwicę i zacumować na stałe. Masz zayebiste wymagania, a jak Twój peryskop?

2 minuty temu, Kulfon napisał:

Jak spod Łodzi to znam tylko Przemka, ale on jest tylko szczupły.

Teraz to mnie rozwaliłaś 🤣

10 minut temu, Kulfon napisał:

Jak spod Łodzi to znam tylko Przemka, ale on jest tylko szczupły.

Nieprawda, i brakuje mu czułości...

5 minut temu, KorpoSzynszyla napisał:

On nawet szczupły nie jest

Hurra, wobec tego ja nie jestem chudym tylko szczupły. 😂