atlantic0 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Poznam niezobowiązująco z ŁODZI lub bardzo bliskich okolic szczupłą , a najchętniej bardzo szczupłą atrakcyjną z wyglądu panią , najchętniej panią po rozwodzie. Miłą i sympatyczną. Kobietę z natury uczuciową , której również brakuje czułości i normalnej wspólnej zwykłej rozmowy. Kobietę do stałej znajomości, która bardzo potrzebuje być przytulana i Kochana. Taka na której można polegać w każdej sytuacji , godna zaufania ,potrzebująca miłości i ciepła. Jestem sympatycznym mężczyzną z którym normalnie o wszystkim można porozmawiać. Mój e-mail : atlantic1@Interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 6, 2021 Ona ma być szczupła, atrakcyjna, miła, sympatyczna, uczuciowa i po rozwodzie, taka, na której można polegać, godna zaufania - a Ty tylko sympatyczny? Nie bierz przykładu z anonsów polskich pracodawców... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 6, 2021 Jestem spod Łodzi. Potrzymać Ci wiosło? Uważaj. Jak jednemu zaoferowałam się to chciał zarzucić kotwicę i zacumować na stałe. Masz zayebiste wymagania, a jak Twój peryskop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 6, 2021 Ahoj przygodo. Płyn na priva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 6, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: Jak spod Łodzi to znam tylko Przemka, ale on jest tylko szczupły. Teraz to mnie rozwaliłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 6, 2021 10 minut temu, Kulfon napisał: Jak spod Łodzi to znam tylko Przemka, ale on jest tylko szczupły. Nieprawda, i brakuje mu czułości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 6, 2021 5 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: On nawet szczupły nie jest Hurra, wobec tego ja nie jestem chudym tylko szczupły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach