BusinessWomens 611 Napisano Styczeń 11, 2021 Co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BusinessWomens 611 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) Właśnie zauważylam że poprzedni wątek nie został zdjęty. Sorki, założyłam kolejny. Magda jakiego programu używasz do suszenia ubrań? Jaka masz ładowność urządzenia? Ja używam programu czasowego, mam 9 kg załadunek. Zazwyczaj nie trzymam się instrukcji i przeładowuje bęben, więc suszę 2 godziny. Jak stosuje się do zaleceń to około 1,5, może mniej.Syntetyki szybko schną mniej jak godzinę. Pralkę też mam 9 kilo, czasem dwa koce na raz załaduje (!). Lubię prać (jeżeli w ogóle można powiedzieć że to ja piorę, a nie pralka), a Ty? Edytowano Styczeń 11, 2021 przez BusinessWomens Nie pytajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 11, 2021 3 godziny temu, BusinessWomens napisał: Co myślicie? Specjaliści mówią, że należy ją zmieniać co najmniej co dwa tygodnie, więc dwa razy w tygodniu wydaje się trochę często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulpa mango 18 Napisano Styczeń 11, 2021 43 minuty temu, Nemetiisto napisał: Specjaliści mówią, że należy ją zmieniać co najmniej co dwa tygodnie, więc dwa razy w tygodniu wydaje się trochę często. Ufam tylko specjalistom, który posiadają ponad pięcioletnie doświadczenie w budowaniu społeczności internetowej oraz w tworzeniu pozytywnego wizerunku klientów. 2 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach