Gość_2 476 Napisano Styczeń 17, 2021 7 minut temu, Gapa1111 napisał: A Wy jak często pomagacie rodzeństwu? Niekoniecznie z dziećmi, bo nie ta odległość, ale dość często. Kiedyś o wiele więcej, ale to też już zakrawało o wykorzystywanie i zmniejszyłam pomoc stosownie do mojego czasu i możliwości. Szczególnie odkąd się wyprowadziłam i założyłam swoją rodzinę. Pomagam ile mogę, ale nie jestem na każde zawołanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żarówka100W 10 Napisano Styczeń 17, 2021 Ja mam swoje dzieci i czasem biorę dzieci siostry. Może raz na tydzień na 2godziny tak średnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żarówka100W 10 Napisano Styczeń 17, 2021 Latem na dłużej bawią się razem to ja nie musze się angażować za bardzo. Jedynie pilnuje żeby się nie zabili i daje im jedzenie i picie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gapa1111 4 Napisano Styczeń 18, 2021 A jak zareagować, jeśli w odwecie zabroni mi się z nimi widywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Styczeń 18, 2021 24 minuty temu, Gapa1111 napisał: A jak zareagować, jeśli w odwecie zabroni mi się z nimi widywac? Powiedz, że nie robi na złość tobie, tylko swoim dzieciom. Nie daj się szantażować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gapa1111 4 Napisano Styczeń 18, 2021 Dziękuję wszystkim za rady, mój mąż miał takie zdanie jak Wy, razem jakoś to ogarniemy! 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Styczeń 18, 2021 1 godzinę temu, Gapa1111 napisał: Dziękuję wszystkim za rady, mój mąż miał takie zdanie jak Wy, razem jakoś to ogarniemy! Twoj maz To Marty facet, Widzi ze twoja siostra Cię za bardzo wykorzystuje I chce ci uzmysłowić ze za bardzo sobie pozwalasz wchodzić na glowe ... jesteście rodzina Ty i twój maz. Twoja siostra ma swoją rodzine i uwierz mi ze to ona pierwsza do ciebie przyjdzie po pomoc niż ty do niejz rodzicami tez sobie porozmawiaj, ze sobie nie zyczych grania na twoim sumieniu i tyle, a jak nie to zerwij na jakiś czas kontakt to powinno pomoc nie daj się wykorzystywać i pomysł o sobie i swoim zdrowiu psychicznym a ty się biedna obwiniasz...trzymam kciuki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gapa1111 4 Napisano Styczeń 18, 2021 Dzięki, jesteś bardzo miła! Ulżyło mi już i czuję ze mam nowa siłę dzięki Wam i mężowi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach