Totolololo 0 Napisano Styczeń 21, 2021 Jestem w 2 kl liceum chce zdać maturę i dostać się na wymarzone studia jednak w tym roku zmienił mi się nauczyciel od j polskiego. Juz na 1 lekcji jak zaczęła drzec się na całą szkole i dosłownie rzucać ławkami (podnosiła ławkę do góry i odrzucała kilkanaście cm dalej) wiedziałam że coś będzie nie tak. Na 3 lekcji przekonałam się ze faktycznie coś jest nie tak. Weszła na lekcje wypowiedziała się w 3 zdaniach na temat lekcji( nie przesadzam) i kazała nam na lekcji w internecie poszukać sobie inf w internecie zrobic notatkę i na 5 min przed końcem lekcji 2 osoby to czylaly a ona tylko potakiwala. Tak wyglądała praktycznie każda lekcja a potem zamkneli szkoły i zdalne na którym to samo. Wiec z kilkoma koleżankami opowiedziałyśmy wychowawczyni jaki jest problem. Klasa i babka od j pol dowiedzieli się ze zlozylysmy na nią skargę (a niby anonimowo) baba zrobila 1.5 godzinny wyklad jak jej przykro a przy okazji czytala sobie książkę a klasa wielcy obrońcy bo maja 4 i 5 za nic. Teraz minęły 2 mies a od tamtego czasu nauczycielka uwziela się na mnie i te koleżanki co razem na nią skargę zlozylysmy. Dostaje same 2 i 3 a kiedy po lekcji zostaje zapytać się dokładnie za co taka ocena nawet nie potrafi wymienić mi błędów. Teraz po prostu zależy mi na zdaniu matury a to czy przy okazji będę miała 2 z pol mnie nie obchodzi. Lekcja jaka z tego wyciągnęłam to ze z nauczycielem oraz nasza "wspaniala" oswiata nie wygrasz. Warto dodać ze to jedna z lepszych szkol w województwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Styczeń 22, 2021 5 godzin temu, Totolololo napisał: Jestem w 2 kl liceum chce zdać maturę i dostać się na wymarzone studia jednak w tym roku zmienił mi się nauczyciel od j polskiego. Juz na 1 lekcji jak zaczęła drzec się na całą szkole i dosłownie rzucać ławkami (podnosiła ławkę do góry i odrzucała kilkanaście cm dalej) wiedziałam że coś będzie nie tak. Na 3 lekcji przekonałam się ze faktycznie coś jest nie tak. Weszła na lekcje wypowiedziała się w 3 zdaniach na temat lekcji( nie przesadzam) i kazała nam na lekcji w internecie poszukać sobie inf w internecie zrobic notatkę i na 5 min przed końcem lekcji 2 osoby to czylaly a ona tylko potakiwala. Tak wyglądała praktycznie każda lekcja a potem zamkneli szkoły i zdalne na którym to samo. Wiec z kilkoma koleżankami opowiedziałyśmy wychowawczyni jaki jest problem. Klasa i babka od j pol dowiedzieli się ze zlozylysmy na nią skargę (a niby anonimowo) baba zrobila 1.5 godzinny wyklad jak jej przykro a przy okazji czytala sobie książkę a klasa wielcy obrońcy bo maja 4 i 5 za nic. Teraz minęły 2 mies a od tamtego czasu nauczycielka uwziela się na mnie i te koleżanki co razem na nią skargę zlozylysmy. Dostaje same 2 i 3 a kiedy po lekcji zostaje zapytać się dokładnie za co taka ocena nawet nie potrafi wymienić mi błędów. Teraz po prostu zależy mi na zdaniu matury a to czy przy okazji będę miała 2 z pol mnie nie obchodzi. Lekcja jaka z tego wyciągnęłam to ze z nauczycielem oraz nasza "wspaniala" oswiata nie wygrasz. Warto dodać ze to jedna z lepszych szkol w województwie. Psychopatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Styczeń 22, 2021 11 godzin temu, Totolololo napisał: Lekcja jaka z tego wyciągnęłam to ze z nauczycielem oraz nasza "wspaniala" oswiata nie wygrasz. Przełóż to od razu na cały system. Zamiast wojować, lepiej było siedzieć cicho i zająć się własnym interesem, tak, by wyjść na tym dobrze. Sama miałam podobną sytuację z matematyczką, po interwencji klasy usłyszeliśmy, że "ona po prostu taka jest i co zrobić" Jeden drugiego będzie osłaniać, w każdej instytucji, tak wyglądają realia. Jedyne chyba, co mogliście ostatecznie zrobić, to sfilmować ją, zasłonić twarz i wrzucić do sieci. Może ktoś by się zainteresował, jak wspaniale prowadzi zajęcia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 22, 2021 1 godzinę temu, Nenesh napisał: Jedyne chyba, co mogliście ostatecznie zrobić, to sfilmować ją, zasłonić twarz i wrzucić do sieci. Może ktoś by się zainteresował, jak wspaniale prowadzi zajęcia. Najlepiej wysłać film do kuratorium i do prasy jednocześnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach