włóczęga 1 Napisano Styczeń 22, 2021 piszcie tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 22, 2021 Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 22, 2021 Żyć mi się nie chce znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinky 176 Napisano Styczeń 22, 2021 Jestem w pociagu. I like trains. Boli mnie ze codziennie nie moge jezdzic pociagiem. Pociagi cool..... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 22, 2021 5 minut temu, Bennie1 napisał: Żyć mi się nie chce znowu. A komu się chce , mi nawet dość często się wstawać nie chce bo w sumie po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 22, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: A komu się chce , mi nawet dość często się wstawać nie chce bo w sumie po co. Nie ma po co ale trzeba sprawiać pozory, że jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinky 176 Napisano Styczeń 22, 2021 Inspiracji brak to tak jest..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 22, 2021 18 minut temu, Zpaznokcilakier napisał: Do pracy? Na zakupy? Na kawę z przyjaciółka? Do dzieci? Zeby posprzątać? Zrobić obiad? Czy co tam jeszcze, znalazłoby się jeszcze ze sto powodów, żeby spuscic nogi z łóżka No wiadomo wszystko poza kawą ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cierpka 39 Napisano Styczeń 22, 2021 Żal i smutek to część życia. Owszem, nie ma co ich tłumić czy zakłamywać. Ale nie ma też co rozpamiętywać. Może lepiej znaleźć przyczynę, zwykle za tymi uczuciami stoi ta sama. Lęk, potrzeba akcpetacji, zbytnie przejmowanie się opinią innych? Reakcja idzie z automatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 22, 2021 2 godziny temu, włóczęga napisał: piszcie tu Nic mnie nie boli. Życie jest piękne a ludzie wspaniali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 22, 2021 Przed chwilą, Nemetiisto napisał: Nic mnie nie boli. Życie jest piękne a ludzie wspaniali. Ej daj namiary na swojego dilera 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach