marie3 89 Napisano Styczeń 24, 2021 Bo od tygodnia mam napuchniete i bolą, nie mogę iść pobiegać nawet. PS jestem kobietą i to nie ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 24, 2021 Kapusta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 24, 2021 Liście kapusty zmniejszają ból i obrzęk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 24, 2021 12 minut temu, agent of Asgard napisał: Liście kapusty zmniejszają ból i obrzęk. Dobry pomysł! Później można wysuszyć i upiec placki na liściu kapusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 25, 2021 To chyba nie jest normalne i powinnaś pójść do lekarza, a nie kombinować na własną rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 122 Napisano Styczeń 25, 2021 Jak już pytasz o poradę specjalistyczną szanowne kafeteryjne grono, to wypadałoby dać zdjęcie do oceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 25, 2021 11 godzin temu, marie3 napisał: Bo od tygodnia mam napuchniete i bolą, nie mogę iść pobiegać nawet. PS jestem kobietą i to nie ciąża Jestes Przed menstruacją, tez to mam to znpm masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach