Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdyzżadna

Zakochałem się nieszczęśliwie w 11 lat młodszej koleżance z pracy gdy się tylko do mnie uśmiechnie to odpływam ona jest taka piękna ktoś z was już się kiedyś tak zakochał ?

Polecane posty

Jak w temacie, mam 36 lat i nigdy nie byłem z kobietą. Nie potrafię wyrazić słowami co czuje ilekroć ja mijam w korytarzu i widzę jej cudowny uśmiech, przechodzą mnie dreszcze i dopływam. Zamieniłem z nią przez te lata parę słów wiem ze ma do tego cudowny charakter, jest mądra ambitna ma dobre serce ale zrazem nie jest naiwna i nie daje sobie w kasze dmuchać. Problem jest jeden, a mianowicie jest zajęta i to z facetem który zarabia więcej ode mnie i nie jest tak jak ja, podstarzałym prawiczkiem żyjącym w świecie fantazji. Nie ma we mnie żalu z tego powodu wręcz przeciwnie ciesze się ona w swoim życiu zaznała szczęścia, mowie to całkiem serio, w pewnym sensie czuje ze jestem zwolniony z obowiązku zapewnienia jej w życiu tego co najlepsze. Ostatnio przez pandemie jej nie widuje czasami wchodzę na jej profil i odpływam, ale postanowiłem z tym skończyć, muszę znaleźć sobie partnerkę na jakimś serwisie randkowym i zapomnieć o niej, życie musi toczyć się dalej. Zakochaliście się już kiedyś tak bardzo ?

5 minut temu, Nigdyzżadna napisał:

Jak w temacie, mam 36 lat i nigdy nie byłem z kobietą. Nie potrafię wyrazić słowami co czuje ilekroć ja mijam w korytarzu i widzę jej cudowny uśmiech, przechodzą mnie dreszcze i dopływam. Zamieniłem z nią przez te lata parę słów wiem ze ma do tego cudowny charakter, jest mądra ambitna ma dobre serce ale zrazem nie jest naiwna i nie daje sobie w kasze dmuchać. Problem jest jeden, a mianowicie jest zajęta i to z facetem który zarabia więcej ode mnie i nie jest tak jak ja, podstarzałym prawiczkiem żyjącym w świecie fantazji. Nie ma we mnie żalu z tego powodu wręcz przeciwnie ciesze się ona w swoim życiu zaznała szczęścia, mowie to całkiem serio, w pewnym sensie czuje ze jestem zwolniony z obowiązku zapewnienia jej w życiu tego co najlepsze. Ostatnio przez pandemie jej nie widuje czasami wchodzę na jej profil i odpływam, ale postanowiłem z tym skończyć, muszę znaleźć sobie partnerkę na jakimś serwisie randkowym i zapomnieć o niej, życie musi toczyć się dalej. Zakochaliście się już kiedyś tak bardzo ?

Nie, nikt nigdy poza Toba nie zauroczył się w do tego stopnia, że miał jakieś reakcje fizyczne na widok osoby, która mu się podobała. 😈

Nie lepiej poczekać aż się odkochasz, zapomnisz i wtedy zacząć kogoś szukać?

17 minut temu, Nigdyzżadna napisał:

Tylko raz zakochałem się w zajętej. W przeciwieństwie do autora, to nie była czysta miłość platoniczna. Były jakieś przytulania i trzymanie się za rączki. Jednak to ona wykazywała inicjatywę. Ja sam z siebie nie osmielilbym się dotknąć zajętej dziewczyny. 

22 minuty temu, agent of Asgard napisał:

Nie, nikt nigdy poza Toba nie zauroczył się w do tego stopnia, że miał jakieś reakcje fizyczne na widok osoby, która mu się podobała. 😈

Nie lepiej poczekać aż się odkochasz, zapomnisz i wtedy zacząć kogoś szukać?

A jeżeli to nie nadejdzie, ? Co prawda jestem prawiczkiem ale mam już swoje lata i życie mnie nauczyło ze jeli jakaś sytuacja ma się zmienić to musi zaistnieć jakiś bodziec który to zainicjuje, inaczej wszytko będzie tak samo trwało i trwało.

25 minut temu, dotcom napisał:

tak bardzo kochasz ze nie pobzykasz : / prawitschek taki biedny zakochany. no mialo sie tak, beznadzieja ;_; nic tylko sie zabic

Jestem zakochany ale nie napisałem ze bidny i w ogóle.

16 minut temu, Niburdiama napisał:

A skąd wiesz ze On więcej zarabia? 😎znasz go??

Słyszałem gdzie i jako kto pracuje, a wiem ile się tam zarabia.

22 minuty temu, BoniBluBąbel napisał:

Ten bodziec to na pewno przyjście baby pod twoje drzwi z wypieta dúpa. Idz do divy. Na choj sie tak meczyc w tym wieku?

Spróbuję  na portalach randkowych.

43 minuty temu, Nigdyzżadna napisał:

A jeżeli to nie nadejdzie, ? Co prawda jestem prawiczkiem ale mam już swoje lata i życie mnie nauczyło ze jeli jakaś sytuacja ma się zmienić to musi zaistnieć jakiś bodziec który to zainicjuje, inaczej wszytko będzie tak samo trwało i trwało.

W takim razie gratulacje, w ten sposób masz szansę na zbudowanie naprawdę kiepskiego zwiazku.

1 godzinę temu, agent of Asgard napisał:

W takim razie gratulacje, w ten sposób masz szansę na zbudowanie naprawdę kiepskiego zwiazku.

Bo ja wiem, gdy będę tkwił w tym stanie co teraz, to mam szanse na zbudowanie naprawdę kiepskiego życia.

1 godzinę temu, Niburdiama napisał:

A jako kto pracuje? 😎

Nie powiem 😛

52 minuty temu, Niburdiama napisał:

Jak spotkasz ta jedyna to rozsypie płatki czerwonych róż zanim Cie pocaluje podczas kolacji przy świecach w świetle gwiazd, w świetle księżyca 🙂

Ty nam rozsypiesz te płatki ?

16 minut temu, Nigdyzżadna napisał:

Śniła mi się dzisiaj. Zna ktoś jakiś lek na złamane serce ? Jakiś suplement diety ?

Czas.

Dnia 28.01.2021 o 16:21, littlealien1 napisał:

Ja odplywalem, gdy chwile popisalem z Anulka

gdzie spisz? masz pieniadze? co robisz?