iXper 5 Napisano Styczeń 30, 2021 Jeszcze miesiąc temu potrafiłem robić to nawet 2-3 razy dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iXper 5 Napisano Styczeń 30, 2021 Sorka źle sformułowałem pytanie, znaczy się masturbuję się. Rano na siłe do zdjęć Krystyny Pawłowicz i wyobrażam sobie grę wstępną z nią, a wieczorem idę do wanny i oglądam filmy latynoskich hot modeli i piosenkarzy wkładając sobie przy tym dildo do odbytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 30, 2021 Jeszcze trochę i wylądujesz w psychiatryku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iXper 5 Napisano Styczeń 30, 2021 28 minut temu, dotcom napisał: cos lepszego wymysl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gretta_ Napisano Styczeń 30, 2021 8 minut temu, iXper napisał: ? Wychodzisz na prostą, będą z ciebie ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 30, 2021 2 godziny temu, iXper napisał: Sorka źle sformułowałem pytanie, znaczy się masturbuję się. Rano na siłe do zdjęć Krystyny Pawłowicz i wyobrażam sobie grę wstępną z nią, a wieczorem idę do wanny i oglądam filmy latynoskich hot modeli i piosenkarzy wkładając sobie przy tym dildo do odbytu. Wszystko gra, to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iXper 5 Napisano Styczeń 30, 2021 Przepraszam, ale poprostu chciałbym zostać gejem, jest ich coraz więcej i jest im poświęcane sporo uwagi. Jeszcze do niedawna byłem zagorzałym korwinistą, ale z biegiem czasu nawróciłem się i dojrzałem, chciałbym być bliżej tolerancji, pozatym wydaję mi się, że każdemu wyjdzie to na dobre, bo ja aktualnie jestem znudzony swoim życiem i szukam nowych doświadczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur_01991@yahoo.pl 0 Napisano Styczeń 30, 2021 Tak bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 30, 2021 13 minut temu, iXper napisał: Przepraszam, ale poprostu chciałbym zostać gejem, jest ich coraz więcej i jest im poświęcane sporo uwagi. Jeszcze do niedawna byłem zagorzałym korwinistą, ale z biegiem czasu nawróciłem się i dojrzałem, chciałbym być bliżej tolerancji, pozatym wydaję mi się, że każdemu wyjdzie to na dobre, bo ja aktualnie jestem znudzony swoim życiem i szukam nowych doświadczeń Myślę, że środowiska homoseksualne również stają się już „opatrzone” i ludzie przyzwyczajają się do nich. Mógłbyś zostać prekursorem w zupełnie innej dziedzinie. Na przykład mógłbyś zostać transporterem bojowym i zacząć walczyć o równe prawa dla transporterów bojowych. Nie ma też na świecie jeszcze żadnej publikacji o seksualności transporterów bojowych - widzę niszę na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iXper 5 Napisano Styczeń 31, 2021 13 godzin temu, dotcom napisał: czlowiek chcialby cos stworzyc, wyprodukowac, a produkuje tylko kuupe... eh co zrobisz ;_; czytaj mądre ksiazki np. Paulo Coelho, Blanke Lipinska, Olge Tokarczuk, Tolkiena czy cos... Wattpad myślę, że wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 31, 2021 17 godzin temu, iXper napisał: Jeszcze miesiąc temu potrafiłem robić to nawet 2-3 razy dziennie Po miesiącu zanikną Ci błony między palcami. Wytrwałości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach