Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gg wp

Nie wiem co robić

Polecane posty

Witam mam 18 lat i szukam pomocy byłem z dziewczyną na imprezie i po alkoholu odwaliło mi i uzylem wobec niej wyzwisko ponieważ przytulała się do jej kolegów i dawała im buziaki w policzki ( często gdy jestesmy na imprezie robi takie rzeczy że zaczepia chłopaków w taki sposób) dla mnie jest to straszne ponieważ jestem bardzo zazdrosny o nią lecz ona mów ze to jej koledzy i nic wielkiego nie robi bardzo sie w niej zakochałem i nie potrafie myśleć o niczym innym nie wiem czy dam rade zapomnieć przeprosiłem ją z 200 razy ta miłość mnie wykańcza zdarza mi sie płaszczyć przed nią ponieważ strasznie chce żebyśmy byli razem mam mocny charakter i radz3ę sobie zawsze w samotności z problemami lecz wobec niej mój charakter nie działa i zrobiłbym wszystko dla niej od zawsze sie dogadujemy i jestesmy ze ssobą bardzo szcześliwi nie wiem czy mam sie starać to naprawić.

59 minut temu, Gg wp napisał:

naprawić

Daj jej się całować z kim chce, a Ty znajdź sobie taką, która będzie chcieć tylko Ciebie.

12 godzin temu, Gg wp napisał:

[...] od zawsze sie dogadujemy i jestesmy ze ssobą bardzo szczliwi [...]

Hm, chyba niekoniecznie jesteś taki "szczęśliwy", skoro... 

12 godzin temu, Gg wp napisał:

[...] jestem bardzo zazdrosny o nią [...] ta miłość mnie wykańcza zdarza mi sie płaszczyć przed nią [...] wobec niej mój charakter nie działa [...] nie wiem czy mam sie starać to naprawić [...]

... brakuje Tobie komfortu w tej relacji, stabilności emocjonalnej i zaufania, które Twoja dziewczyna niszczy swoim zachowaniem. I w tej kwestii to raczej ona ma sporo do naprawy, biorąc pod uwagę Twoje uczucia. Jeśli tego nie robi, musisz zadbać sam o siebie. Nie ma sensu tkwić w związku, który Cię męczy i prowokuje do złych zachowań. Popracuj nad samooceną i pewnością siebie, nikomu nie musisz nadskakiwać, by być akceptowany. 

Nic z tego nie bedzie. Ona ma taki charakter i jej nie zmienisz. Siebie pewnie tez nie, z ta zazdroscia. Moze i masz mocny charakter ale chyba zero poczucia wlasnej wartosci. Jedyne co ja ruszy, to jesli wlasnie bedziesz jej na to pozwalal. Zacznie sie martwic, ze nagle nie jestes o nia zazdrosny. Takie sa kobiety 🙂