Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jowitaa

Pomóżcie

Polecane posty

Od 5 lat jestem w związku. Sex mamy bardzo udany. Jest tylko jeden mały problem. Coraz częściej łapię się na myślach że chciała bym kochać się też z innymi mężczyznami. Co że mną jest nie tak? Czy ktoś jeszcze oprócz mnie będący w związku ma podobnie??? 

To normalne u kobiet. Ostatnio kolega mi sie żalił w pracy, że jego żona ma fantazje kochać sie z innym facetem. Chciałaby sprawddzić jak to jest. Powiedziała to w nerwach. On był jej pierwszym i jedynym facetem. Ma już 42 lata i to taka kościołowa dewota. 😂😂

5 minut temu, Jowitaa napisał:

To co mam zrobić? Zdradzac czy się rozstać? 

Pogadaj o tym z partnerem. Może on też o tym myśli? 😉

2 minuty temu, Nemetiisto napisał:

Pogadaj o tym z partnerem. Może on też o tym myśli? 😉

2 minuty temu, Nemetiisto napisał:

Próbowałam nie da się 

1 minutę temu, Jowitaa napisał:

I co masz zamiar z tym zrobić? 

Ciagle bije się z myślami 

2 minuty temu, Angel123456 napisał:

Ciagle bije się z myślami 

Z twoją zgrabną piłką szybko znajdziesz amatora.

W końcu to zrobicie, kiedy nadarzy się okazja. O ile się nadarzy?

hasło "pomóżcie" albo "pomożecie" - przepraszam za ten wpis - kojarzy mi się jednoznacznie. A tu na pewno chętnych do pomocy mężczyzn będzie wielu.

18 minut temu, Jowitaa napisał:

To zle ci się kojarzy 

powiedzmy ambiwalentnie ...😎

Przed chwilą, ddt60 napisał:

powiedzmy ambiwalentnie ...😎

Widzę że się kolega zna 

4 minuty temu, Jowitaa napisał:

Widzę że się kolega zna 

są znacznie gorsze przemówienia z tamtego okresu niż to ....

32 minuty temu, Nemetiisto napisał:

W końcu to zrobicie, kiedy nadarzy się okazja. O ile się nadarzy?

Problem ze nadarzyła się ale chyba nie mogę tego zrobić. Nie dopuszczam do siebie myśli zdrady ...

6 minut temu, Angel123456 napisał:

Problem ze nadarzyła się ale chyba nie mogę tego zrobić. Nie dopuszczam do siebie myśli zdrady ...

nie powinniśmy dążyć do spełniania wszystkich fantazji. Niech niektóre zostaną na zawsze w sferze marzeń

Przed chwilą, LoveSexOrgasm napisał:

jakies zwariowane  nowosci do zycia erotycznego.

masz rację ... wiele zwaropwanych i ekscytujących rzeczy można zrobić ze stałym partnerem we dwoje. Potrzebna jest tylko fantazja. Nie ma potrzeby zdradzania.

8 minut temu, LoveSexOrgasm napisał:

Ze facet jest dobry dla ciebie i bedzie dobrym mezem, a zamienic go na innego ktory bedzie lepszy w lozku a zly w zyciu malzenskim to blad.

masz rację. Z mojego doświadczenia wynika, że napisałeś prawdę. Dobieranie partnera tylko na podstawie preferencji seksualnych bez zwracania uwagi na inne cechy to błąd. W pierwszym rzędzie relacje są ważne. Niemniej gdy wyjdzie tak,  że wszystko jest udane ale seks nie to jednak z czasem też będzie to powodowało frustrację i fantazję na temat poszukania bardziej odpowiedniego kochanka. Kochanek to zawsze wybór na podstawie głównie emocji, zafascynowania (często bardzo intensywnego ale krótkotrwałego) i seksu. Kochanka nie dobiera się na podstawie innych cech - i często dlatego potem następuje rozczarowania kochankiem. Czasami za późno bo małżeństwo się już rozpadło a kobieta uwikłała się z kochankiem jak się potem okazuje w całościowo niezbyt udany związek. Dlatego warto też rozmawiać z partnerem i popracować we dwoje nad tym aby sfera intymna też dawała odpowiednie zadowolenie i radość w własnym i stałym związku

33 minuty temu, Jowitaa napisał:

On nie daje rady mam wrażenie 

Ile on ma lat ?

3 minuty temu, Angel123456 napisał:

Ile on ma lat ?

28

Każdy ma jakieś fantazję niezależnie czy ma udany związek czy nie. Życie kusi nas na każdym kroku i to nie chodzi tylko o aspekt erotyczny. W nawiązaniu do usuniętego tematu z wczoraj o seksie za kasę, muszę przyznać rację komentarzowi ddt. Chodzi o skrzywdzenie potencjalnej "Pani z mięsnego" Dla mnie byłoby to większe świństwo gdyby taka kobieta się we mnie "zadłużyła" Dlatego wolałbym zapłacić prostytutce i mieć "wolną" głowę.  To co napisał Love Seks Orgazm i ddt powyżej jak najbardziej się zgadza z moimi poglądami.

1 godzinę temu, Jowitaa napisał:

28

28 lat to chyba za wcześnie na zaburzenia erekcji - chyba, że prowadzi ekstremalni niehigieniczny tryb życia albo ma jakąś ukrytą chorobę. Warto to sprawdzić u lekarza a jeśli nie to znaczy, że jest jakaś psychogenna przyczyna albo zmęczenie i przepracowanie.