Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pomówiony

Dziecko zaatakowane w lesie

Polecane posty

Witam ostatnia moja, wizyta w lesie zakończyła się jak z najgorszego filmu grozy. Mojego 5 letniego syna zaatakował zając, nie wiedziałem że zające są takie niebezpieczne i że są krwiożerczymi bestiami, zając rzucił się dziecku do gardła, kąsząc dotkliwie syna, po czym nastąpił atak na jego jądra, zostały one dosłownie wyrwane żywcem, dobrze że miałem pod reką nóż i ugodziłem go prosto w serce. Dziecko nie stety zmarło w szpitalu. Co mam teraz robić czy sprawę zgłosić na policję? Czy może do nadleśnictwa? W mojej okolicy wałęsa się bardzo dużo bezpańskich zajęcy, nie chce żeby inne dziecko podzieliło los mojego syna. 

Jeśli zając był bezpański to do nadleśnictwa. Jeśli miał obrożę to na Policję.

Dnia 4.02.2021 o 16:05, Pomówiony napisał:

Witam ostatnia moja, wizyta w lesie zakończyła się jak z najgorszego filmu grozy. Mojego 5 letniego syna zaatakował zając, nie wiedziałem że zające są takie niebezpieczne i że są krwiożerczymi bestiami, zając rzucił się dziecku do gardła, kąsząc dotkliwie syna, po czym nastąpił atak na jego jądra, zostały one dosłownie wyrwane żywcem, dobrze że miałem pod reką nóż i ugodziłem go prosto w serce. Dziecko nie stety zmarło w szpitalu. Co mam teraz robić czy sprawę zgłosić na policję? Czy może do nadleśnictwa? W mojej okolicy wałęsa się bardzo dużo bezpańskich zajęcy, nie chce żeby inne dziecko podzieliło los mojego syna. 

Nie no, to fake, widać po twej wspaniałej ortografii XD

To jest moim zdaniem nie możliwe i swoją drogom cringe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować