marie3 89 Napisano Luty 5, 2021 Co sądzicie o różnicy wieku facet 3 lata młodszy? Da się przeżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 5, 2021 Ale też duże znaczenie ma to ile lat ma kobieta , bo jak np 20 to raczej nie będzie chciała chłopaka który ma 17. A jeżeli ma np 40 to wtedy te różnice wieku się zacierają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Java 53 Napisano Luty 5, 2021 15 minut temu, marie3 napisał: Co sądzicie o różnicy wieku facet 3 lata młodszy? Da się przeżyć? A czemu nie? Mój były był ode mnie dwa lata młodszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 139 Napisano Luty 5, 2021 Wiekiem się kierujesz? Litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 5, 2021 Dlaczego przeżyć? Nie patrz na wiek tylko to jakim jest człowiekiem. Jeśli świetnie dogadujecie się to co Cię interesuje jak mu się pesel zaczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 5, 2021 Mam 4znajome, które mają młodych facetów, jedna z nich o 4 lata. Przecież wiek nie ma znaczenia, jeśli dobrze dogadujecie się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach