Rosa26 0 Napisano Luty 9, 2021 Cześć mam pytanie bo nie wiem jak postępować.Spotykałam się z chłopakiem 1,5 miesiąca ostatni tydzień był chyba najlepszym w naszej relacji,na każdym kroku pokazywał że mu zależy widziałam to ja jak i inni.Później po niecałych dwóch dniach wątpliwości postanowił zakończyć relację mówiąc że nic nie czuję,były sytuacje gdzie bardzo szybko zmieniał zdanie,co według niego było wywołane strachem.Stąd moje pytania czy wierzyć,że jest szansa że jeszcze się odezwie ( minęły dopiero trzy dni) i czy strać się powoli zbliżać się do niego czy odpuścić zupełnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Luty 9, 2021 Odpuścić zupełnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 9, 2021 7 minut temu, Rosa26 napisał: czy wierzyć,że jest szansa że jeszcze się odezwie Może i się odezwie ale szkoda na niego czasu. To tylko jego maski a nie on prawdziwy. Dlatego tak łatwo zmienia zdanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Luty 9, 2021 To on powinien starać się o Ciebie autorko a nie Ty o niego. Jeżeli się nie odezwie to żadna strata. Uwierz mi, facet któremu zależy na partnerce potrafi wyczyniać cuda. Twój znajomy na razie jeszcze nie wie czego tak naprawdę chce. Odpuść, dobrze Ci tu radzą. Szanuj się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach