TwojaMuuza 875 Napisano Luty 13, 2021 Ale mialam dzien. Najpierw zaatakowała mnie sfora psów , dobrze,ze wlasciciel je zatrzymał. Pozniej wpadłam w poślizg i zatrzymałam się tuż przed drzewem. A teraz jeszcze wysadziły mi korki na całej chacie...masakra. co prawda dzis 13 ale nie piątek a sobota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Luty 13, 2021 No a ja kilka godzi zdalnych zajęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Luty 13, 2021 Jedna jak i druga miała wyczerpujący dzień dlatego zasłyżyłyście na relaks i odpoczynek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prokurator 2 Napisano Luty 13, 2021 3 godziny temu, TwojaMuuza napisał: Ale mialam dzien. Najpierw zaatakowała mnie sfora psów , dobrze,ze wlasciciel je zatrzymał. Pozniej wpadłam w poślizg i zatrzymałam się tuż przed drzewem. A teraz jeszcze wysadziły mi korki na całej chacie...masakra. co prawda dzis 13 ale nie piątek a sobota. Roksanka może opowiesz nam coś jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 13, 2021 18 minut temu, prokurator napisał: Roksanka może opowiesz nam coś jeszcze Zrelaksowałam się i jestem wykończona, Dobranoc;) przyjemnych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach