Kamila25_ 0 Napisano Luty 14, 2021 Witam, mój chłopak ma 25 lat, w tym tygodniu wypił we wtorek 12 piw wieczorem z kolegą, w piątek wódkę z kolegami i w sobotę znowu wódkę a po tym rano zawsze pije 2 piwa na kaca. Martwie sie bo wydaje mi sie ze to duzo. A on mówi ze jego koledzy tak piją i nie ma problemu i ze przesadzam. A po alkoholu zachowuje się bardzo źle a jak jest na kacu to krzyczy, mówi głupie rzeczy i bardzo dziwnie sie zachowuje. Co mam zrobić żeby zobaczył ze ma problem bo on nie reaguje, jego rodzina mowi to samo a on chyba mysli ze sie uwielismy na niego i jest zły ze tak uwazamy... Nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Luty 14, 2021 z takiej sytuacji jest tylko jedno wyjscie- Twoje. Jesli on Ci mowi, ze jego koledzy tak robia i jest spoko, to sorry ale jego dojrzalosc jest na miernym poziomie i jeszcze nie zna wlasnych wartosci zyciowych i Ty nie wbijesz mu ich do glowy. Tak juz jest z facetami. Im bardziej bedziesz mu mowic, ze ma problem, tym bardziej bedzie na ciebie huczał. Tak wiec nie marnuj czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach