Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tytytyity

Drogie Panie 😏 Lubicie klapsiki na piersi?

Polecane posty

34 minuty temu, Wanessa69 napisał:

Nieee, zdecydowanie.

Dla Ciebie to nic podniecającego, czy też odcziwasz dyskomfort? 

34 minuty temu, Pjoter napisał:

Ja uwielbiam malutkie piersi 😉

A mi się marzą takie większe jędrne, szpiczasty przebijające się przez delikatny materiał☺️

Też fajne A mnie nie wiem czemu kręcą małe piersi kiedyś byłem z koleżanka która miała tylko małe sutki mega podniecajace:d

7 minut temu, Pjoter napisał:

Też fajne A mnie nie wiem czemu kręcą małe piersi kiedyś byłem z koleżanka która miała tylko małe sutki mega podniecajace:d

Mega podniecające jest dla mnie jak wchodzę do biura i mój wzrok zatrzymuje się na przebijajacych się sutkach koleżanki😊

11 minut temu, tytytyity napisał:

Dla Ciebie to nic podniecającego, czy też odcziwasz dyskomfort? 

Nie podnieca mnie to i odczuwam ból przy tym bo mam piersi rozm.D/E 

Na małych piersiach jest pewnie inaczej

Nie kulturalnie oceniać piersi na oko😋 są swego rodzaju kuszące i zapewne wrażliwe. 

Przed chwilą, tytytyity napisał:

Nie kulturalnie oceniać piersi na oko😋 są swego rodzaju kuszące i zapewne wrażliwe. 

Mmm mmm taki klapsik ciekawe czy lubi 😁

1 godzinę temu, Wanessa69 napisał:

Nie podnieca mnie to i odczuwam ból przy tym bo mam piersi rozm.D/E 

Na małych piersiach jest pewnie inaczej

Czy małe czy większe każde są tak samo zbudowane. Zastanawiam się tutaj mocno nad subtelnym poklepywaniem... Na mojego członka bardziej działa delikatne poklepywanie🙂

1 minutę temu, tytytyity napisał:

Czy małe czy większe każde są tak samo zbudowane. Zastanawiam się tutaj mocno nad subtelnym poklepywaniem... Na mojego członka bardziej działa delikatne poklepywanie🙂

To lepiej zrobić Hiszpana 😁

Przed chwilą, Michał55 napisał:

moja pani lubi jak czasem wyjmę k...sa siądę na niej okrakiem i oklepuję nim jej piersi. Szczególnie lubi jak główką trafiam w same sutki, nie tak wprost ale po skórze w kierunku jakby urywającym sterczące sutki. Mówi że to trochę boli, ale jest cudownie podniecające. Piersi wtedy muszą być obficie naoliwkowane żeby był dobry poślizg i "urywanie" mocno ograniczone. Na przemian z klapnięciami w miękkość piersi. Fajny widok - uderzenia "urywające" sutki przez bolesność je dyscyplinują, uspakajają, a w całą pierś z powrotem naprężają i wtedy znowu skarcenie. 

A duże ma piersi twoja ?:)

14 minut temu, Michał55 napisał:

nie ale wesołe, z sutkami sterczącymi do przodu i chętnymi do śmiałego kołysania. Takie lubię najbardziej.

No moja też ma małe piersi teraz bolą ja bo w ciąży jest 🙂

Spróbuj klapsy na cipkę, ale musi być podniecona już. W przeciwnym wypadku będzie bolesne. Zacznij od słabszych  na przemian z minetką i zwiększaj intensywność.

No a ja klops. Nigdy nie mogę się przemóc by bić kobietę. Choć czasem się można trochę posunąć w temacie. Szarpanie za włosy jeszcze ujdzie, szczególnie jak widać jak rośnie jej rozkosz. Na szczęście nie każda to lubi 😉

To odwróćmy pytanie. Czy faceci lubią klapsiki na jajka. Niekoniecznie lekkie. 😄

16 godzin temu, Riva napisał:

To odwróćmy pytanie. Czy faceci lubią klapsiki na jajka. Niekoniecznie lekkie. 😄

Hmm, klapsy na jajka nie kręcą mnie aż tak bardzo jak w członka ☺️ nie koniecznie lekkie😁