marie3 89 Napisano Luty 16, 2021 Facet prowadzi firmę od 10 lat z powodzeniem a nie potrafi poprawnie sklecić SMSa i zrobić 5 błędów w jednym zdaniu. Np pisze zajmuje sie firmom , to już drugi z kolei, który można powiedzieć radzi sobie w życiu a nie potrafi poprawnie napisać zdania. Z kolei poznałam innego który nawet nie pomyli nawet jednej literki, wydaje się mega inteligentny, ma skończone studia, a pracuje za najniższa krajowa i nie wystarcza mu czasem do pierwszego. Trochę mnie to dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Co to ma do rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, marie3 napisał: Trochę mnie to dziwi. Zupełnie niepotrzebnie. Zmysł do interesów nie musi iść w parze z inteligencją. Co więcej, osoby bardziej inteligentne często nie zajmują się interesami i wolą pensję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Luty 16, 2021 Ty też nie piszesz najlepiej, to chyba się dobraliście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Luty 16, 2021 Żadnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojdę_za_chwilę 16 Napisano Luty 16, 2021 1 godzinę temu, marie3 napisał: a nie potrafi poprawnie sklecić SMSa i zrobić 5 błędów w jednym zdaniu To zdecydowanie nie jest po polsku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach