Zakopiańczyk!!! 2 Napisano Luty 22, 2021 Zostanę przy żonie. Mamy dzieci. Żona mnie nie szanuje, trwoni pieniądze, ma mnie za zero ale to moja żona. Mamy wiele pięknych wspomnień, cudownych chwil. Mamy wspólne zobawiazania, dom, kredyt itp... Kocham się w bratowej, uwielbiam ją, mam do niej słabość. Tęsknię za byłą, wiem że ona naprawdę mnie kocha, chcę mieć ze mną kontakt. Chcę się przyjaźnić. Chyba nikt mnie tak nie kocha jak ona. Jest najlepsza. Ale też ma męża i dzieci. To nie mogło by się udać. Bardzo bym chciał. Wiem że bardzo ją krzywdzę, dałem nadzieję i upokorzylem, skrzywdziłem a ona nadal czeka... ...ane to życie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakopiańczyk!!! 2 Napisano Luty 22, 2021 5 minut temu, jaktojestno napisał: Stoperan może by pomógł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 Takie bajki to dzieciom czytaj na dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, Zakopiańczyk!!! napisał: Stoperan może by pomógł. Jak czytam takie to nawet węgiel nie pomoże, mimo jego przeznaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 35 minut temu, Zakopiańczyk!!! napisał: Zostanę przy żonie. Mamy dzieci. Żona mnie nie szanuje, trwoni pieniądze, ma mnie za zero ale to moja żona. Mamy wiele pięknych wspomnień, cudownych chwil. Mamy wspólne zobawiazania, dom, kredyt itp... Kocham się w bratowej, uwielbiam ją, mam do niej słabość. Tęsknię za byłą, wiem że ona naprawdę mnie kocha, chcę mieć ze mną kontakt. Chcę się przyjaźnić. Chyba nikt mnie tak nie kocha jak ona. Jest najlepsza. Ale też ma męża i dzieci. To nie mogło by się udać. Bardzo bym chciał. Wiem że bardzo ją krzywdzę, dałem nadzieję i upokorzylem, skrzywdziłem a ona nadal czeka... ...ane to życie.... Teraz już wiesz, jak działa Prawo Przyciągania w wypadku, gdy uparcie chcesz odzyskać byłą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 22, 2021 Tragedia , boże byłe na takiego nigdy nie trafić 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, naomi.quinn napisał: Wszystkie 3 powinny ci solidnie skopać dupsko. Co ty odbierzesz jako wyraz wielkiej miłości, ale coż, jak ktoś nie chce leczyć urojeń to nie ma rady. "Zakopiańczyku" od chodzenia po Krupówkach. Ja.ja sobie robi. On się ożenił w zeszłym roku, więc miłość kwitnie. poza tym boi się teścia bo na niego krzyczy. Jak to góral. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 22, 2021 1 minutę temu, wariete napisał: Ja.ja sobie robi. On się ożenił w zeszłym roku, więc miłość kwitnie. poza tym boi się teścia bo na niego krzyczy. Jak to góral. A zona bodajże byla w ciąży a juz mowa o dzieciach. Pewnie ciąża mnoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: A zona bodajże byla w ciąży a juz mowa o dzieciach. Pewnie ciąża mnoga Była w ciąży a ten pił ze szczęścia pod samochodem i ze strachu. Mechanik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 Przed chwilą, wariete napisał: Była w ciąży a ten pił ze szczęścia pod samochodem i ze strachu. Mechanik. Teraz kocha bratowa. Lepiej byc jedynaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Teraz kocha bratowa. Lepiej byc jedynaczka Wzdycha też do byłej i do jakiejś babki. Kochliwy z niego góral. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 Pies na baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Luty 23, 2021 o ... ale beka, a ta żona to ta do której tu wzdychal na forum. Żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 3 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Pies na baby. Kuźwa, coś mi przypomniałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 2 minuty temu, naomi.quinn napisał: Tak czy owak, Zakopniańczyku - variete, poszukaj dobrego psychiatry. W góroch panocku ni mo szans. ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, wariete napisał: Kuźwa, coś mi przypomniałaś. Chyba wolę nie pytac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Chyba wolę nie pytac. Lepiej nie wywoływać wilka z lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 I nie stosować żadnych praw bo sie przyciągnie jakiegoś psa co sie w teściowej zakocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 W siostrze ciotecznej matki jego czy jakoś tak. Sąsiad mnie skutecznie dobija. Przejdę się zaraz do niego. Albo na dół zejdę i domofonem zadzwonię, potem ucieknę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 Na straż miejską. Chyba ze to wieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 Duże miasto. Wstydzę się zadzwonić. ☹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 23, 2021 Coś wymyślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 Moze można anonimowo zgłosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosciorro 43 Napisano Luty 23, 2021 3 godziny temu, Zakopiańczyk!!! napisał: Tęsknię za byłą, wiem że ona naprawdę mnie kocha, chcę mieć ze mną kontakt. Chcę się przyjaźnić. Chyba nikt mnie tak nie kocha jak ona. Jest najlepsza. Ale też ma męża i dzieci. To nie mogło by się udać. Bardzo bym chciał. Wiem że bardzo ją krzywdzę, dałem nadzieję i upokorzylem, skrzywdziłem a ona nadal czeka... Typie, ty jesteś nienormalny? Czy napiłeś się? Jeszcze przedwczoraj pisałeś, że nic nie czujesz do byłej, a jedynie ci jej żal. A teraz piszesz, że ją kochasz Widzę, ze w dzisiejszych czasach borderline zaczyna być coraz częstszy u facetów, masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach