agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Będziesz z nami ? Bo Agent trzęsie portkami On zamiast Leżaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: On zamiast Leżaczka? Potrzeba kogoś zdecydowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 ja tam wezme jeszcze tylko wódke z zamrażarki i moge ruszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Ale że co mam się domyslac? Czemu nie pojedziesz czy czemu kręci cie flirt wirtualny tylko? Co tylko chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: Ale że co mam się domyslac? Czemu nie pojedziesz czy czemu kręci cie flirt wirtualny tylko? Przestań rznąć cwaniarę i walcz na argumenty ze mną. Wirtualna Pocahontaz. Edytowano Marzec 6, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: ja tam wezme jeszcze tylko wódke z zamrażarki i moge ruszać. Ale czy Irukangi ma czarne skórzane spodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Ale czy Irukangi ma czarne skórzane spodnie? Pewnie by się znalazły a czemu pytasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: a jakiez to argumenty? Twoje wobec innych facetów i kobiet tutaj.Kim Ty jesteś, żeby się panoszyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: acha Nie acha, tylko pisz śmiało, skoro do innych potrafisz sypać tekstami Ze mną nie potrafisz nic oprócz papa, taka jesteś cwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Pewnie by się znalazły a czemu pytasz ? Zrozumiałem, że to impreza BDSM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 (edytowany) Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Zrozumiałem, że to impreza BDSM. oczywiście wszystko bedzie co potrzebne Edytowano Marzec 6, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: nie potrafię czy nie chcę narazie Nie potrafisz, bo serduszko boli Nie narazie, bo nie skończyłem z Tobą Walcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, Leżaczek napisał: Ja tylko przypomnę, że nie chciałem się kłócić a moje riposty były najbardziej delikatne do lokiego jak potrafie. Wódki nie pije To może i lepiej, że nie jesteś zaproszony., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 9 minut temu, Pocahontaz napisał: minio sie obraził Nie, po prostu sprzątam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: To może i lepiej, że nie jesteś zaproszony., to było okrutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Nie, po prostu sprzątam. przed naszym przyjazdem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: to było okrutne Jest mi tak samo przykro, jak jemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 (edytowany) Przed chwilą, Leżaczek napisał: Ja na imprezy gdzie ludzie się liżą po tyłkach nie chodzę. Goń się frendzlu. leżak co Ty mówisz mój boniu Edytowano Marzec 6, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Wydaje Ci się Loki to jest kozak ! Raczej nie odmawiam Paniom , pytanie tylko jak długo to potrwa ? E..... a co Tobie do moich spodni ? To chyba oczywiste że nie przyjedzie bo musiałby "portfel" pokazać , a tam tylko zera . spodnie bo to impreza bdsm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 4 minuty temu, Elciaa29 napisał: przed naszym przyjazdem ? No a jak, krew na kafelkach musi być widoczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 (edytowany) 6 minut temu, Pocahontaz napisał: Za dużo Makarona zdecydowanie. Nie zajmuję sie tą dziedziną psychiatrii Ciebie również za wiele. Oprócz jednej nie znasz życia cwaniaro. Edytowano Marzec 6, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Od frendzone temat jest o tobie , ja już się wypowiedziałam w nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: No a jak, krew na kafelkach musi być widoczna. aż tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 8 minut temu, Pocahontaz napisał: znam już tę płytę Nic o mnie nie wiesz, poza Makaronem, którego sama wymyśliłaś. Coś jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: sorry, że nie gadam z Wami piwnica sama się nie przyszykuje zarobiona jestem! Nie dziwię się kimkolwiek jesteś Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 okej szynszyla pokiśniemy jeszcze trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: to tez juz było setki razy. nic nie komentuj mnie , bo i po co? Ty sama masz setki w kieszeni. Mało ? Po to, że mi się podobasz i mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: ja jutro poprzątam, dziś relax ps. co wy po nocy sprzątacie? piwnice na przyjazd gości ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: wyobraziłam sobie, że cię wsadzam pokrojonego do beczki... az mnie dreszcz podneicenia przeszedł Mogę zrobić marynatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 3 minuty temu, Pocahontaz napisał: Setki to dla mnie mało . lecz nie powtórzy sięęęę..historia taaaaa.. nie zobacze już ich...nananan Miliony również pewnie a serducho wali w moim kierunku i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach