Rosalie 1 Napisano Marzec 13, 2021 Cześć dziewczyny piję zioła ojca sroki nr3 (pierwszy cykl) niestety zaczęłam od 7 dc i pokładam w nich ogromne nadzieje. Zacznę od początku. Cykle mam 28 dni. Przez to że zaczęłam pić ziółka tak późno, liczę się z tym że owulacja może się przesunąć. Z mężem przytulaliśmy się w 12, 13 i 16 dc. W 17 dc tj dzisiaj miałam ogromne bóle od pępka do podbrzusza, które trwały kilka/kilkanaście minut. Może trochę naiwne ale może być to objaw implantacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalie 1 Napisano Marzec 13, 2021 + niestety nie wiem kiedy była owulacja i czy wgl. Była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Marzec 13, 2021 Od przytulania to się w ciążę nie zachodzi. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalie 1 Napisano Marzec 13, 2021 9 minut temu, NaugthyBitch napisał: Od przytulania to się w ciążę nie zachodzi. Jeśli byś siedziała na portalach gdzie kobiety chcą zajść w ciążę to byś wiedziała że: Przytulanki - to zbliżenie intymne Tak samo jak: @/ małpa - to okres 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Marzec 13, 2021 30 minut temu, Rosalie napisał: Jeśli byś siedziała na portalach gdzie kobiety chcą zajść w ciążę to byś wiedziała że: Przytulanki - to zbliżenie intymne Tak samo jak: @/ małpa - to okres Nie siedzę i śmieszy mnie, że dorosła kobieta, która stara się o dziecko nie potrafi napisać, że uprawia seks z mężem/partnerem tylko pisze infantylnie o przytulaniu. A później piszą, że mają w brzuchu fasolkę. 3 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalie 1 Napisano Marzec 13, 2021 9 minut temu, NaugthyBitch napisał: Nie siedzę i śmieszy mnie, że dorosła kobieta, która stara się o dziecko nie potrafi napisać, że uprawia seks z mężem/partnerem tylko pisze infantylnie o przytulaniu. A później piszą, że mają w brzuchu fasolkę. Cóż... Lepiej być trolem w internecie. I marnować sobie czas na wątki, w których można komuś dogryźć. Śmieszy Cię to pomiń temat i tyle. Nie będę na Ciebie marnować sił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Marzec 13, 2021 3 godziny temu, Rosalie napisał: Cześć dziewczyny piję zioła ojca sroki nr3 (pierwszy cykl) niestety zaczęłam od 7 dc i pokładam w nich ogromne nadzieje. Zacznę od początku. Cykle mam 28 dni. Przez to że zaczęłam pić ziółka tak późno, liczę się z tym że owulacja może się przesunąć. Z mężem przytulaliśmy się w 12, 13 i 16 dc. W 17 dc tj dzisiaj miałam ogromne bóle od pępka do podbrzusza, które trwały kilka/kilkanaście minut. Może trochę naiwne ale może być to objaw implantacji? Nie doszukiwałabym się w tym bólu objawu implantacji. Nie wiem jak długo się staracie, ale najlepiej jest monitorować cykl u ginekologa. Jeśli nie, to można się wspomóc testami owulacyjnymi aby wiedzieć kiedy „zwiększyć” starania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Marzec 13, 2021 41 minut temu, Rosalie napisał: Cóż... Lepiej być trolem w internecie. I marnować sobie czas na wątki, w których można komuś dogryźć. Śmieszy Cię to pomiń temat i tyle. Nie będę na Ciebie marnować sił Lepiej zachowywać się jak infantylna nastolatka tak, idź się poprzytulać z teżetem, może jego żołnierzyki dolecą do jajeczka i będzie fasolka w brzuszku. 3 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana7 24 Napisano Marzec 13, 2021 2 godziny temu, NaugthyBitch napisał: Lepiej zachowywać się jak infantylna nastolatka tak, idź się poprzytulać z teżetem, może jego żołnierzyki dolecą do jajeczka i będzie fasolka w brzuszku. Ja Cię rozumiem bo mnie też śmieszą takie infantylne teksty o fasolkach , przytulankach , pieniążkach i innych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalie 1 Napisano Marzec 23, 2021 Dnia 13.03.2021 o 19:15, Załamana7 napisał: Ja Cię rozumiem bo mnie też śmieszą takie infantylne teksty o fasolkach , przytulankach , pieniążkach i innych Lepiej być całe życie "załamaną" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Marzec 23, 2021 Dnia 13.03.2021 o 14:58, NaugthyBitch napisał: Od przytulania to się w ciążę nie zachodzi. Wyprzedzilas mnie. Mialam to samo napisac. Co jest zlego w uzyciu slow takich jak seks, kochanie sie itd? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Marzec 23, 2021 Dnia 13.03.2021 o 19:15, Załamana7 napisał: Ja Cię rozumiem bo mnie też śmieszą takie infantylne teksty o fasolkach , przytulankach , pieniążkach i innych I jeszcze jak ktoras bedzie miec dzidzie lub jest w ciazy z dzidziusiem. No nie moge. Infantylizm w szczytowej formie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Marzec 23, 2021 13 minut temu, AgsAgsAgs napisał: I jeszcze jak ktoras bedzie miec dzidzie lub jest w ciazy z dzidziusiem. No nie moge. Infantylizm w szczytowej formie. Też mnie to denerwuje Autorko czemu masz problem z napisaniem, że uprawiałaś seks z partnerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach