simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 5 minut temu, 18karat napisał: Chcą zbyt dobrze ale mniejsza dla mnie liczą sie tylko pieniądze Złe nastawienie do życia... W życiu liczy się ono samo, zdrowi i miłość. Kasa potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 15, 2021 1 godzinę temu, 18karat napisał: Jak w temacie jakie macie cele i ambicje życiowe. Celu nie mam żadnego. Ambicje? Niezależność. Pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: jeszcze tłumaczysz że to jest dobre puchar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Nemetiisto napisał: Celu nie mam żadnego. Ambicje? Niezależność. Pod każdym względem. Niestety Daddy... (Daddy hue heu - ile masz lat?) Niezależności będziesz miał z wiekiem coraz to mniej niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: on po 50 tce Niemożliwe! Ja bym mu dała do 40stki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Coś tam mówił że po 50 tce tylko zdjęcie z roku 2000 Niemożliwe! Na zdjęciu wygląda na po 50 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 2 minuty temu, Blanca30 napisał: Niemożliwe! Na zdjęciu wygląda na po 50 Jaja se robisz! Ale po co fotkę tak starą mieć? łee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 15, 2021 17 minut temu, 18karat napisał: Akurat spadek i giełda to prawda. Rozumiem że mi nie wierzysz bo wyrażasz w ten sposób podziw dla mojej osoby, dziękuje Jeśli tak to dobrze. Na GPW potrzebujemy bardzo takich młodych-gniewnych "milion w rok" inwestorów z kasą, bo giełda to gra o sumie zerowej, i ktoś musi stracić, żeby zarobić mógł ktoś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 A sam zainteresowany znikł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Doktor Siurek napisał: Jeśli tak to dobrze. Na GPW potrzebujemy bardzo takich młodych-gniewnych "milion w rok" inwestorów z kasą, bo giełda to gra o sumie zerowej, i ktoś musi stracić, żeby zarobić mógł ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: to teraz ma 70 bidak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 3 minuty temu, Niby normalny napisał: z nyndzą no tak tam mają w Białymstoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 8 minut temu, Doktor Siurek napisał: Jeśli tak to dobrze. Na GPW potrzebujemy bardzo takich młodych-gniewnych "milion w rok" inwestorów z kasą, bo giełda to gra o sumie zerowej, i ktoś musi stracić, żeby zarobić mógł ktoś Wyebane mam na P0lską bananową gospodarkę w co mam niby inwestować xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 22 minuty temu, simply-Roxi napisał: Złe nastawienie do życia... W życiu liczy się ono samo, zdrowi i miłość. Kasa potem. Jestem zdrowy jak byk w miłość póki co nie wierze więc hajs jest nr 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: ciekawe czy jest miasto o nazwie czarnystok Czarnogóra! No wesoło mają w Białymstoku hue hue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Marzec 15, 2021 1 minutę temu, 18karat napisał: Jestem zdrowy jak byk w miłość póki co nie wierze więc hajs jest nr 1. Młody jesteś, nie wiesz co mówisz. Zakochasz się kiedyś i hajs przestanie być nr 1. Żebyś tylko głupio się nie zakochał bo po spadku może zostać tylko wspomnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simply-Roxi 115 Napisano Marzec 15, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: kiedyś przejeżdżałem przez biały kał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) ja swoj cel przebudzenie zrealizowalem a teraz staram sie stac ekspertem od iluzji Edytowano Marzec 15, 2021 przez akimuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 15, 2021 1 godzinę temu, Kulfon napisał: Ja chce nigdy nie umrzec, jak na razie mi sie to udaje. Czytasz mi w myślach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 15, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: To kup sobie lsd a nie mam skad ty kup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 15, 2021 prawko jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 15, 2021 2 minuty temu, Electra napisał: Czytasz mi w myślach ahoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 15, 2021 26 minut temu, Niby normalny napisał: ło co się stało że wróciłaś,elektryczna Jaskółka wiosny nie czyni podglądam Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 51 minut temu, Blanca30 napisał: Młody jesteś, nie wiesz co mówisz. Zakochasz się kiedyś i hajs przestanie być nr 1. Żebyś tylko głupio się nie zakochał bo po spadku może zostać tylko wspomnienie Już sie zakochałem i dostałem otrzeźwiającego kopa na łeb od życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 20 minut temu, Leżaczek napisał: Takie same. I jak Ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 15, 2021 20 minut temu, Leżaczek napisał: Takie same. I jak Ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 15, 2021 1 godzinę temu, 18karat napisał: Wyebane mam na P0lską bananową gospodarkę w co mam niby inwestować xD Czyli jednak "Sabałowe Bajania" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 15, 2021 2 godziny temu, simply-Roxi napisał: Daddy hue heu - ile masz lat? Od co najmniej 15 lat mam 27. Rocznik 72. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 15, 2021 Ożenić się z Niburdiama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Niby normalny napisał: tylko zdjęcie z roku 2000 Zdjęcie z września 2020. Poprzednie było z 2011-go. Edytowano Marzec 15, 2021 przez Nemetiisto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach