610 3 Napisano Marzec 15, 2021 Mamy po 21 lat i problem chyba tkwi w mojej figurze, nie chodzi o to ze jestem gruba czy coś bo mam 172 i wazę 55 kg ale o to ze nie mam cyckow prawie w ogole. Moj facet mówi mi ze mam śliczna buzie fajny tyłek i nogi ale ze mam dla niego za małe piersi. A on jest idealny wysoki przystojny i ma szerokie bary. Co o tym myśleć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 16, 2021 7 godzin temu, 610 napisał: Co o tym myśleć ? Facet ma problem z sobą i najwyraźniej nie zdaje sobie z tego sprawy. Powinien się leczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Marzec 16, 2021 7 godzin temu, 610 napisał: [...] Moj facet mówi mi ze mam śliczna buzie fajny tyłek i nogi ale ze mam dla niego za małe piersi. [...] Facet ma swoje preferencje i w porządku. Ale nie powinien Tobie wytykać swojego widzimisię. Jeśli ma jakieś zastrzeżenia i coś mu się w Tobie nie podoba, lepiej, by się z Tobą po prostu nie wiązał. Nie pozwól obniżać sobie samooceny, jest wielu innych fajnych facetów, którym się spodobasz i którzy zaakceptują Cię całkowicie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach