Kina310411 0 Napisano Marzec 16, 2021 (edytowany) Cześć dziewczyny pomożecie mi wczoraj po południu zrobiłam test ciazowy i jest bardzo blada kreska cień cienia kreski dziś rano zrobiłam jeszcze raz i jest widoczna dużo bardziej niż wczorajsza ale też nie jest bardzo mocna okres mi się spuznia już pół tora miesiąca i czy taki wynik testy jest pozytywny.... Czy mogę być w ciąży?? Edytowano Marzec 16, 2021 przez Kina310411 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziumdzik 5 Napisano Marzec 16, 2021 Nie, to tylko przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Einefremde 124 Napisano Marzec 16, 2021 tak nawet najbledsza kreska moze oznaczac ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Marzec 16, 2021 1 godzinę temu, Kina310411 napisał: Cześć dziewczyny pomożecie mi wczoraj po południu zrobiłam test ciazowy i jest bardzo blada kreska cień cienia kreski dziś rano zrobiłam jeszcze raz i jest widoczna dużo bardziej niż wczorajsza ale też nie jest bardzo mocna okres mi się spuznia już pół tora miesiąca i czy taki wynik testy jest pozytywny.... Czy mogę być w ciąży?? Idz do lekarza, jak okres spoznia Ci sie 1.5 miesiaca to pewnie to juz kolo 10 tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kina310411 0 Napisano Marzec 16, 2021 A to nie powinna być gruba kreska na tescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 16, 2021 11 minut temu, Kina310411 napisał: A to nie powinna być gruba kreska na tescie Też wydaje mi się, że po 1,5 miesiąca spóźnienia, test powinien wyjść wyraźny. Zrób badania z krwi. Beta hcg z krwi zawsze wychodzić w 100% wiarygodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach