NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: i co to pamięć zamienisz na coś ? Tak, ale nie twoją głupotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 16, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, NieznajomyOn napisał: Wyszedłem z konkretną radą do Ciebie, ale Ty słuchasz przegrywów jak uchatki, więc nie mam pytań słucham wszystkich, dobrze wiem ze bycie miekka fają jest złe ale nie da sie zmienic z dnia na dzień ale mam wybor probiwac pokracznoe albo w ogóle ale jak wybiore to drugie to juz bede ... całkowicie Edytowano Marzec 16, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 16, 2021 jabi tak mam już mózg przeorant orzez te rady w internecie, większość to hejt i zniechęcanie nie mowie tylko o tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: jabi tak mam już mózg przeorant orzez te rady w internecie, większość to hejt i zniechęcanie nie mowie tylko o tym forum o rany to ty sie jeszcze na innych forach produkujesz? nie szkoda ci czasu i energii ktora moglbys przeznaczyc dla niej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 16, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: słucham wszystkich, dobrze wiem ze bycie miekka fają jest złe ale nie da sie zmienic z dnia na dzień ale mam wybor probiwac pokracznoe albo w ogóle ale jak wybiore to drugie to juz bede ... całkowicie Rób co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 16, 2021 (edytowany) 8 minut temu, Niby normalny napisał: odezwał się wygryw który broni lampucere która ma go w D Dostaniesz kiedyś w ryyyłooo i to konkretnie nie martw się Edytowano Marzec 16, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 16, 2021 2 minuty temu, joanna jo napisał: o rany to ty sie jeszcze na innych forach produkujesz? nie szkoda ci czasu i energii ktora moglbys przeznaczyc dla niej nie ale tak jest wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, NieznajomyOn napisał: Rób co chcesz nie da się powstrzymać tej adrenaliny, stresu itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, joanna jo napisał: o rany to ty sie jeszcze na innych forach produkujesz? nie szkoda ci czasu i energii ktora moglbys przeznaczyc dla niej Też zaczynam podejrzewać, że to tylko troll z netu Idę spać Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 16, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: czekam tylko uważaj żebyś nie dostał z kontry. Czekaj na kobiety, bo nie są słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 16, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: nie da się powstrzymać tej adrenaliny, stresu itp Bo nie nie wierzysz w siebie, ale to już twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 16, 2021 Przed chwilą, NieznajomyOn napisał: Bo nie nie wierzysz w siebie, ale to już twoja sprawa tak ale mam powody dla których tak jest, różne rzeczy doświadczenia, z ta dziewczyna tez nie zawsze bylo kolorowo, emocjonalna hustawka. nic wiec dziwnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 16, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: tak ale mam powody dla których tak jest, różne rzeczy doświadczenia, z ta dziewczyna tez nie zawsze bylo kolorowo, emocjonalna hustawka. nic wiec dziwnego Sam widzisz jaki słaby jesteś, więc nie oczekuj tutaj więcej odpowiedzi na to dlaczego jesteś przegrywem w jej oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 16, 2021 kobiety lubia jak sie o nie walczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 16, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: tak ale mam powody dla których tak jest, różne rzeczy doświadczenia, z ta dziewczyna tez nie zawsze bylo kolorowo, emocjonalna hustawka. nic wiec dziwnego Powinieneś się wziąć w garść zamiast na wszystko mieć swoje wytłumaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 16, 2021 36 minut temu, downhiil napisał: jestem naprawdę na codzień twardy, nikt ze mna nie zadzeira a jak spróbuję to go zgasze ale przy niej wymiękam, jestem jak serek topiony, może gdybym nabral zaufania i pewnosci ze ona cos do mnie ma i uslyszal to o tak to każdy by chciał ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 17, 2021 8 godzin temu, Druhu napisał: Z tego wynika że miłość nie istnieje Zapewne masz rację i dla Ciebie nie istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 17, 2021 4 godziny temu, Nemetiisto napisał: Zapewne masz rację i dla Ciebie nie istnieje? Gdybym w nią nie wierzył, to by mnie tu nie było. Faktem jest, że dzisiaj poślubić kogoś z miłości, trafić kogoś kto czuje taką potrzebę graniczy z cudem. Coś jak strzelić wyrównującą bramkę w derbach. Niburdiama zostaniesz moim Ricardinho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 17, 2021 21 minut temu, Druhu napisał: Gdybym w nią nie wierzył, to by mnie tu nie było. Faktem jest, że dzisiaj poślubić kogoś z miłości, trafić kogoś kto czuje taką potrzebę graniczy z cudem. Coś jak strzelić wyrównującą bramkę w derbach. Niburdiama zostaniesz moim Ricardinho? Chyba przesadzasz jednak. Wątpię, że ludzie się parują z braku laku. Chyba, że faceci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 17, 2021 15 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Chyba przesadzasz jednak. Wątpię, że ludzie się parują z braku laku. Chyba, że faceci. Chyba jednak nie znasz ludzi z mojego rocznika. Dosłownie żaden na fejsie nie chwali się żoną, dziećmi. Nie ma takich w ogóle takich zdjęć, wszystko ulotne i na chwile, że nie ma o czym gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 17, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Chyba przesadzasz jednak. Wątpię, że ludzie się parują z braku laku. Chyba, że faceci. Jak ktoś nie poznał takich emocji to nie wie ,że nie był zakochany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 17, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: Jak ktoś nie poznał takich emocji to nie wie ,że nie był zakochany. Śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 17, 2021 12 godzin temu, downhiil napisał: słucham wszystkich, dobrze wiem ze bycie miekka fają jest złe ale nie da sie zmienic z dnia na dzień ale mam wybor probiwac pokracznoe albo w ogóle ale jak wybiore to drugie to juz bede ... całkowicie Za dużo czasu tu spędzasz, Ona pewnie myśli ,że uprawiasz sport .Mistrz podrywu to zaimponuje lasce co wstawia fotki gołego tyłka na insta ,a Ty postaw na szczerość . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 17, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Śmieszne. Kiedyś uważałam ,że jestem zakochana ,dokąd nie poznałam kogoś kto ściął mnie z nóg. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 17, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: Kiedyś uważałam ,że jestem zakochana ,dokąd nie poznałam kogoś kto ściął mnie z nóg. Inny Cię z rąk zetnie i tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 17, 2021 7 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Inny Cię z rąk zetnie i tak dalej. Ciężko to wyjaśnić. Kiedyś ludzie się pobierali bo rodzice chcieli i były posagi ,tytuły czy swatki .Byli szczęśliwi bo nie znali innych możliwości. Jak ktoś się urodził w lepiance z łajna ,też jest to dla niego naturalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 17, 2021 1 minutę temu, Sofi napisał: Ciężko to wyjaśnić. Kiedyś ludzie się pobierali bo rodzice chcieli i były posagi ,tytuły czy swatki .Byli szczęśliwi bo nie znali innych możliwości. Jak ktoś się urodził w lepiance z łajna ,też jest to dla niego naturalne. I tak chyba było lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 17, 2021 jaka mam gwarancje ze jest zainteresowana skoro nie odzywa sie a tylko patrzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 17, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: jaka mam gwarancje ze jest zainteresowana skoro nie odzywa sie a tylko patrzy? Jak nic od siebie nie daje, tylko się patrzy i zero inicjatywy, to bym się wycofywał. A jeszcze jak torpeduje twoje działanie, olewa, to tym bardziej wycofka. Starta czasu na kogoś kto Cię nie docenia, chyba że reprezentujesz na takim poziomie wartość, że zadawalasz się tym byle czym z jej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 17, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: jaka mam gwarancje ze jest zainteresowana skoro nie odzywa sie a tylko patrzy? Pewne są tylko śmierć i podatki, ale prawdopodobieństwo jest duże że ma podobne reakcje do moich np.Ty też nie patrzysz pewnie jak masz kogoś gdzieś. Można się pomylić w ocenie sytuacji ,ale po tym jak piszesz ,aż tak ułomny chyba nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach