Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewson20

Ciąża po ciąży pozamacicznej

Polecane posty

Cześć kochani...

Mam pytanie .. 

W zeszłym roku przeszłam laparoskopowe usunięcie ciąży pozamacicznej. Jajowód został zachowany. Odczekalismy pół roku i po trzymiesięcznych staraniach są dwie kreseczki. (Przy poprzedniej pozamacicznej trzy testy wyszły negatywne). Wg ostatniej miesiączki jest to 5 tydz 2 dzień. Hcg z wczoraj 313. Przy pozamacicznej wtedy w podobnym czasie było 60.

Wczoraj zaczęła pobolewać mnie strona w podobny sposób jak ostatnim razem 😔. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy to może być ból wywołany bliznami? Czy jednak powtórka z rozrywki? Jutro mam wizytę. Ale do jutra zwariuje 😭😰

Może któraś z was miała podobna sytuację?

Ta sama strona czy druga cię boli? Przy takim b-hcg niestety nie za dużo widać w usg także nie nastawiaj się na zbyt wiele, lekarz pewnie powie ze musisz poczekac i monitorować b-hcg co drugi dzień w tym samym laboratorium i zaprosi cię za tydzień na wizytę. 
mnie zamęczaj się tym, nie masz na to wpływu, nie porównuj obu sytuacji z wynikami bo teraz już jest co innego. 
zycze wszystkiego dobrego 

Boli mnie ta sama strona..  żyje nadzieja , że bolą mnie jakieś zrosty przy powiększaniu się macicy..  a nie ze to kolejna ciąża pozamaciczna 😔