Niburdiama 744 Napisano Marzec 18, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: mysle że teraz jej ruch Ale jak? Kiedy nie ma jak i się mijacie? Przeciez tez nie może zadzwonic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 18, 2021 22 minuty temu, downhiil napisał: jakbym cos takiegoo uslyszal to kobieta by nie pozalowala tego na pewno, próbuj a co w tym takiego niesamowitego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 18, 2021 to nie temat o mnie, moj skasowaliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 19, 2021 Dnia 18.03.2021 o 06:30, Nemetiisto napisał: Strategicznie to nie jest dobry pomysł. Oddajesz mu w ten sposób wszystkie asy z rękawa. Może z Tobą zrobić co zechce i powiedzieć, że sama chciałaś. Kokietuj, dotykaj, w konwersacjach używaj odpowiednich emotek, używaj dwuznacznych wypowiedzi, bądź intrygująca. Tu się zgadzam , postarała się ,bzyknę . Jak facet nie dorósł do tego, żeby się odezwać ,to do związku też .Ale co zrobić gdy sytuacja trwa za długo i Jej jest niezręcznie kokietować ,a Jemu odezwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 19, 2021 Dnia 17.03.2021 o 23:56, la_manzana napisał: Powiem, że Go bardzo lubię i nie mogę przestać o nim myśleć. Co sądzicie? Nie czytałam odpowiedzi. Lepiej iść i przekonać się, niż w niepewności trwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach