Paniw 0 Napisano Marzec 20, 2021 Jak w temacie jestem wysokim niebieskookim blondynem trenuje na siłowni i mam wysportowana sylwetkę wyglądam z twarzy jak typowy Aryjczyk. Na co dzień jestem kulturalny dobrze się wysławiam dużo czytam książek i wykonuje zawód który cieszy się dość sporym społecznym prestiżem. Ale po godzinach targa mną demon, ten demon to fantazje o BDSM, lecz to nie klasyczne zabawy jak pejcze przyciągają mą uwagę, są dla mnie strasznie pretensjonalne i banalne, wole coś nieco bardziej perwersyjnego. Myślę o zbawię w igłami i wielu innych, będąc w stroju SS mana, no i oczywiście trening dyscypliny na niewolnicy . Co sadzicie o mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Marzec 20, 2021 czy ta uległa kobieta z fantazji ma strapona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 Możesz przede mną uklęknąć. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Możesz przede mną uklęknąć. Rozwaliłeś mnie tym tekstem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Rozwaliłeś mnie tym tekstem Z opisu wywnioskowałem, że zasłużył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 20, 2021 Thor w sumie rasa aryjska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Z opisu wywnioskowałem, że zasłużył. Tylko że jego fantazją jest zdominowanie uległej kobiety a nie żeby jego zdominowano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, kociełezki napisał: Thor w sumie rasa aryjska Thor jest moim mniej inteligentnym bratem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Tylko że jego fantazją jest zdominowanie uległej kobiety a nie żeby jego zdominowano Jedno drugiego nie wyklucza. W końcu nawet największy wojownik pochyla kornie głowę, przed swym dowódcą, panem i bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Jedno drugiego nie wyklucza. W końcu nawet największy wojownik pochyla kornie głowę, przed swym dowódcą, panem i bogiem. Spoko , jak przyjdzie to może się wypowie co on na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 20, 2021 Też jestem aryjczykiem tylko szatynem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 5 minut temu, 18karat napisał: Też jestem aryjczykiem tylko szatynem Też możesz klęknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yakuza_pl 0 Napisano Marzec 20, 2021 Specjalnie zalogowałem się tylko po to, by to napisać. Co kurva? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 20, 2021 19 minut temu, agent of Asgard napisał: Też możesz klęknąć. Wole jak ktoś klęczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 4 minuty temu, 18karat napisał: Wole jak ktoś klęczy xD Obawiam się, że nie tu nie ma wyboru. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) Pulchna Helga z pejczem dozorczyni obozu tez by chciala slave'a to co ma zrobic nie dla kazdego starczy Edytowano Marzec 20, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 4 godziny temu, Paniw napisał: Jak w temacie jestem wysokim niebieskookim blondynem trenuje na siłowni i mam wysportowana sylwetkę wyglądam z twarzy jak typowy Aryjczyk. Na co dzień jestem kulturalny dobrze się wysławiam dużo czytam książek i wykonuje zawód który cieszy się dość sporym społecznym prestiżem. Ale po godzinach targa mną demon, ten demon to fantazje o BDSM, lecz to nie klasyczne zabawy jak pejcze przyciągają mą uwagę, są dla mnie strasznie pretensjonalne i banalne, wole coś nieco bardziej perwersyjnego. Myślę o zbawię w igłami i wielu innych, będąc w stroju SS mana, no i oczywiście trening dyscypliny na niewolnicy . Co sadzicie o mnie ? Nie ważne co my myślimy, ważne jaką diagnozę postawi terapeuta i jakie recepty przepisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Jednym słowem szukasz Ewy Braun. Rozumiem, że koniec przewidujesz równie romantyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jednym słowem szukasz Ewy Braun. Rozumiem, że koniec przewidujesz równie romantyczny? Ona chociaż miłość życia przeżyła w pięknych górach na samym szczycie elity 3 rzeszy, a ty skarbie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, 2libed napisał: jaka miłość takie życie. Życie jak twierdzi NT jest niczym, zgodzisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: Ona chociaż miłość życia przeżyła w pięknych górach na samym szczycie elity 3 rzeszy, a ty skarbie? Ja tylko zażyję cyjanek zakupiony w darknecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ja tylko zażyję cyjanek zakupiony w darknecie. No to za to możemy wznieść prawdziwy toast XDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, 2libed napisał: kto to jest nt ? coś jak it? Nie pamiętam jak to szło dokładnie. Możesz mieć ajfona, pieniądze, wiedze, ale jak miłości nie będziesz miał, będziesz niczym. Zgodzisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 Ileż jadu, gdzie ty tyle tego tankujesz, na jakiej stacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 4 minuty temu, Druhu napisał: No to za to możemy wznieść prawdziwy toast XDDDDD Poczekaj aż ostygnę i dopiero zaczynaj fetę. Ładować w nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Ileż jadu, gdzie ty tyle tego tankujesz, na jakiej stacji. Na pewno nie na Orlenie. Lewacy gardzo. Tak jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na pewno nie na Orlenie. Lewacy gardzo. Tak jak Ty. Lewica, prawica, co mnie to, nihilistę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Poczekaj aż ostygnę i dopiero zaczynaj fetę. Ładować w nos. Ciebie załaduję do pełna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Ciebie załaduję do pełna. Zbyt mały dystrybutor. Poza tym nie pasujesz do mojego wlewu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 21, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zbyt mały dystrybutor. Poza tym nie pasujesz do mojego wlewu. Ja, nie. Ale cyjanek powinien się zmieścić i pasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach