Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BoniBluBabciaBandzior

Historia ze ślubem w tle

Polecane posty

Gość
4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał:

To pewnie prze ten ryż, jak to się człowiek może pomylić !

Sos chiński bardzo dobry 👍😗

Przed chwilą, agent of Asgard napisał:

Nie wstydź się, ładnie wyglądasz.

Kiedyś przebrałam chłopaka za dziewczynę i nabrałam 2 facetów, że to laska. Siedział tyłem i udawał nieśmiałą.

1 minutę temu, 2libed napisał:

czekam na zdjęcie wina czy sie nada i juz wysylam 😄

Kupię Ci to, co ostatnio sugerowałeś. Sprawdzałem, cena 26zł za butelkę.  

1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Kiedyś przebrałam chłopaka za dziewczynę i nabrałam 2 facetów, że to laska. Siedział tyłem i udawał nieśmiałą.

Moja koleżanka jest taką butch, że mówią do niej „proszę pana”. 🤣

tam bylo coś że nie jestm wybredny i moze byc NAWET to, preferuje inne ale wiem ze zwykle kobiety coś takiego kupuja wiec zalozylem ze mozesz takie miec.

To napisz, jakie preferujesz. Może choć jedno dostaniesz. 🤣

1 minutę temu, ptaszek w dziupli1 napisał:

Zgaduje  że  dużo  białka  i tłuszczu,  relatywnie  mało węgla bo roślin  uprawnych jaskiniowcy nie hodowali 

Raczej nieprzetworzona.

różne. byłem ciekaw co pijasz niepotrzebnie zgadywałem moze byś powiedział co to za rózwe.

Różnie. Widzisz, nie znam się na winach, podobnie, jak na kawach. Kiedy trafiam do sklepu z winem (a są w moim mieście takowe, specjalizujące się właśnie w tym trunku), rozmawiam ze sprzedawcą. Jeśli jest pasjonatem swojej pracy, coś doradzi i z ciekawości mogę spróbować. Ale wypiję też tanie wino z Lidla czy Biedronki. Gdybym miał kupić komuś coś na prezent, musiałbym wiedzieć przynajmniej, czy preferuje czerwone czy białe i czy słodkie czy wytrawne - a następnie postarałbym się coś doczytać.
Nie będę próbował udawać tu znawcy, którym nie jestem, ani osoby o bardziej wyrafinowanym podniebieniu, niż mam.

4 minuty temu, 2libed napisał:

a co masz obecnie nieprzetworzonego ?

Nie znam się na tej diecie. Chodzi o to, że swieże warzywa i owoce, a nie z puszki.

2 minuty temu, 2libed napisał:

twoje życie musi być męczące jakbym tak chciał każdemu dogadzać to bym musiał zredukować znajomych do max 3 osob bo by mi sie nie chciało. ty tak serio piszesz czy na forum tylko t akei pozy poprawnosci, dobrodusznosci,zainteresowania drugim człowiekiem i taktu przybierasz ?

ja nie sugerowałem że masz wyrafinowane podniebienie zgadywałem co mozesz miec, trochę niepotrzebnie.

To chwila moment coś wygooglać, a może bym się nauczył czegoś o winach. Bliskich znajomych mam 4 osoby. Ale tak, lubię dogadzać. Nie mam pojęcia, gdzie widzisz moją poprawność.

3 minuty temu, 2libed napisał:

świeże warzywa i owoce są przetworzone zwykle. np. owoce przeważnie są woskowane, dojrzewają w dojrzewalniach to ze stricte sie ich nie przetwarza to jednak nie sa one naturalne.

Nie chcę w to dalej brnąć, bo nie wiem, czy oni jedzą warzywa ekologiczne czy nie. Wiem tylko, że jest taka dieta i tyle. 

6 minut temu, 2libed napisał:

myślałem ze wiesz z autopsji, nie z googla.

Nie, kiedyś o niej czytałem. Mi dieta odchudzająca niepotrzebna.