Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulk123

Podryw w realu

Polecane posty

Czy zagadanie do dziewczyny na ulicy/ w parku/ w sklepie/ w galerii jest dobrze odbierane? Widziałem na youtubie różne filmiki i dziewczyny są pozytywnie do tego nastawione jednak to zagadywanie jest nastawione bardziej na rozbawienie niż poznanie z myślą o prawdziwym związku. Poza tym zamieszczone są tylko udane sceny a część pewnie ustawiona. Jak to jest w rzeczywistości. Czy faceci podchodzą do Was gdy spacerujecie? Jakim tekstem zacząć rozmowę? O co zagadać żeby dziewczyna była zainteresowana? Mogłybyście opisać takie sytuacje które Wam się przydarzyły?

Ja kiedys zagadalam do chlopaka w lesie...ale znajomosc jakos sie urwala..to bylo ponad 3lata temu. 

Klopsy- Zle to ujołeś...Mozesz zapytac sie jej : Czy sie Poznamy? Cos w tym stylu. A Nie odrazu: Czy zechcialaby zostac twa dziewczyna...:-X

Klopsy- Hm...No Nie wiem czy to taki dobry pomysl jest...:-X Ja NIE Polecam. 

Ile lat masz? 

Mnie kiedyś podrywał facet, który się przewalił przede mną na rowerze 😄 Tak zwany podryw na litość, czasem działa 🤣

1 godzinę temu, KLAUN96 napisał:

Klopsy- Hm...No Nie wiem czy to taki dobry pomysl jest...:-X Ja NIE Polecam. 

Ile lat masz? 

nie polecasz bo co? próbowałaś? pewnie 0 doświadczenia i eksperta

45 minut temu, la_manzana napisał:

Mnie kiedyś podrywał facet, który się przewalił przede mną na rowerze 😄 Tak zwany podryw na litość, czasem działa 🤣

hehe, to jeden z wielu chwytów

34 minuty temu, irukangi napisał:

Jakim trzeba być desperatem by kobiecie od razu związek proponować? 

I pytanie co kto rozumie przez "podryw"? 

co złego w proponowaniu od razu związku? niby na co czekać? na sztuczne poznawanie się gdy nikt nie jest sobą przy spotykaniu tylko próbuje z najlepszej strony się tylko pokazać? bezsens..... Zdecydowany facet jest konkretny, a zdecydowana kobieta to wyczuwa i też nie owija w bawełne. Nie kumam tych gierek i podchodów większości, gdzie i tak potem 80% niewypały.

1 minutę temu, irukangi napisał:

Nic złego . Pytanie tylko czy do związku wybiera się ludzi biorąc pod uwagę ich walory wizualne? Fajna Pani czy Pan z wyglądu nie koniecznie musi się nadawać do czegokolwiek poza "prezencją". Chyba że chodzi tylko o zamoczenie . Ale i to może okazać się niewypałem. 

dlatego nie wybiera się po samym wyglądzie tylko obserwuje się troche zachowanie, proponuje związek i dopiero się dowiaduje bliżej kto to naprawde jest

Dryblas- Nigdy NIE probowalam uznali by Mnie pewnie za desperatke itp :-X 

Az tak zdesperowana NIE Jestem...:-X