downhiil 88 Napisano Marzec 28, 2021 poszedłem w dwa miejsca w pracy gdzie wiedziałem że moge ja spotkać i nawet się udało raz największe ... to ten strach potem jak ja widze to on znika ale strach przed konfrontacja, trzeba sobie powiedzieć 'jeb.ać to' nie myśleć i jakoś idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 47 minut temu, Pocahontaz napisał: Masakra mieć takiego stalkera. Kojarzysz mi się z tymi typami z kronik policyjnych, któzy miesiacami, a nie raz latami śledza babkę, skrycie marzą o niej, popadając w obsesję, a poxniej lądują w jej koszu z bielizną i policja znajduje oich zatrzepanych w jej łazience nie wiesz co to znaczy stalker, zapoznaj się najpierw z tym słowem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 29, 2021 10 godzin temu, downhiil napisał: nie wiesz co to znaczy stalker, zapoznaj się najpierw z tym słowem No łazisz za zajętą dziewczyną w udanym związku, która nie wykazuje Tobą żadnego zainteresowania i roisz sobie Bóg wie co, bo na Ciebie raz czy dwa spojrzała. To się nadaje dokładne leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 29, 2021 6 minut temu, Użyszkodnik napisał: Mysle, ze juz dawno Cie skreslila. Ile w koncu mozna czekac. Ja myślę, że, żeby go "skreślić", to ona najpierw musiałaby go gdzieś "wpisać", a na mój gust, nawet do tego nie doszło... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, Doktor Siurek napisał: No łazisz za zajętą dziewczyną w udanym związku, która nie wykazuje Tobą żadnego zainteresowania i roisz sobie Bóg wie co, bo na Ciebie raz czy dwa spojrzała. To się nadaje dokładne leczenia widze ze masz zdolności wróżbiarskie, skoro wiesz jak jest w jej związku to podaj jeszcze numery w totka gimbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, Doktor Siurek napisał: Ja myślę, że, żeby go "skreślić", to ona najpierw musiałaby go gdzieś "wpisać", a na mój gust, nawet do tego nie doszło... Może zapisała go jako następnego w kolejce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 29, 2021 29 minut temu, downhiil napisał: widze ze masz zdolności wróżbiarskie, skoro wiesz jak jest w jej związku to podaj jeszcze numery w totka gimbie Gimnazja wprowadzili rok po tym, jak skończyłem szkołę podstawową misiu To nie żadne wróżbiarstwo, tylko analiza faktów, które sam tutaj dostarczasz. Skoro dziewczyna ma faceta, jest z nim w związku, a Ty jedyne co robisz, to patrzysz na nią jak cielę na malowane wrota i projektujesz sobie jakieś fantastyczne, niestworzone historie, to sytuacja jest chyba jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: widze ze masz zdolności wróżbiarskie, skoro wiesz jak jest w jej związku to podaj jeszcze numery w totka gimbie Jakby nie było, to jednak w nim jest, a Ty i tak tylko fantazjujesz i nic wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 2 godziny temu, Doktor Siurek napisał: Gimnazja wprowadzili rok po tym, jak skończyłem szkołę podstawową misiu To nie żadne wróżbiarstwo, tylko analiza faktów, które sam tutaj dostarczasz. Skoro dziewczyna ma faceta, jest z nim w związku, a Ty jedyne co robisz, to patrzysz na nią jak cielę na malowane wrota i projektujesz sobie jakieś fantastyczne, niestworzone historie, to sytuacja jest chyba jasna nie wszystko tu pisze ale ok na podstawie tego można tak myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jakby nie było, to jednak w nim jest, a Ty i tak tylko fantazjujesz i nic wiecej. masz racje ale to niestety delikatna sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: masz racje ale to niestety delikatna sytuacja To żadna sytuacja. Ona jest zajęta. Dziękuję, do widzenia. Poza tym nic was nie łączy, a gapienie się nic nie znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: To żadna sytuacja. Ona jest zajęta. Dziękuję, do widzenia. Poza tym nic was nie łączy, a gapienie się nic nie znaczy. piszesz tak jakby każdy związek byl do śmierci i ludzie sie nienrozstawali ani nie odchodzili do kogos innego, strasznie głupie myślenie masz mało wiesz o życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: piszesz tak jakby każdy związek byl do śmierci i ludzie sie nienrozstawali ani nie odchodzili do kogos innego, strasznie głupie myślenie masz mało wiesz o życiu I co Ci po kimś, kto wagon odczepia, gdy mu wiatr zawieje. Z Tobą będzie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 10 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: I co Ci po kimś, kto wagon odczepia, gdy mu wiatr zawieje. Z Tobą będzie tak samo. musisz sie jeszcze wiele nauczyć nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: musisz sie jeszcze wiele nauczyć nara Nie wątpię. Wątpię natomiast, czy koniecznie od takiego maestro, jak Ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nie wątpię. Wątpię natomiast, czy koniecznie od takiego maestro, jak Ty. ciekawe jak tobie idzie podryw że ciągle sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: ciekawe jak tobie idzie podryw że ciągle sama W ogóle. Ale ja jestem kobietą i nie latam za zajętymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: W ogóle. Ale ja jestem kobietą i nie latam za zajętymi. by Ci wpadł w oko to bys spiewala inaczej, łatwo mówić gdy cię nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: by Ci wpadł w oko to bys spiewala inaczej, łatwo mówić gdy cię nie dotyczy Nie ma opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 29, 2021 musialbys zagadac, zmierzyc sie z rzeczywistoscia, moze by cie odrzucila, no i co z tego, nie przezylbys tego czy jak. Lepiej bezsensownie sie meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 19 minut temu, kociełezki napisał: musialbys zagadac, zmierzyc sie z rzeczywistoscia, moze by cie odrzucila, no i co z tego, nie przezylbys tego czy jak. Lepiej bezsensownie sie meczyc nie przezylbym weszly by myśli samounicestwiajace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 Ludzie Czarnobyl przeżyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ludzie Czarnobyl przeżyli. będę wrakiem czlowieka naprawdę, rozpije sie i nie wiadomo co jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 29, 2021 slabo sie oceniasz no ale jak tak myslisz to tak bedziesz mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, kociełezki napisał: slabo sie oceniasz no ale jak tak myslisz to tak bedziesz mial czuje cis i wiem ze ona tez na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: czuje cis i wiem ze ona tez na pewno Cis to niedobrze. Trucizna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 29, 2021 W sumie chemia, więc miałeś rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 29, 2021 (edytowany) 8 minut temu, downhiil napisał: czuje cis i wiem ze ona tez na pewno no nie wiesz tego bo bys zagadal skoro taki pewny jestes : ) Edytowano Marzec 29, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 29, 2021 (edytowany) 11 minut temu, kociełezki napisał: no nie wiesz tego bo bys zagadal skoro taki pewny jestes : ) tego jestem ale kogo woli tego nie wiem i ona chyba tez Edytowano Marzec 29, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 29, 2021 (edytowany) 19 godzin temu, Pocahontaz napisał: Masakra mieć takiego stalkera. Kojarzysz mi się z tymi typami z kronik policyjnych, któzy miesiacami, a nie raz latami śledza babkę, skrycie marzą o niej, popadając w obsesję, a poxniej lądują w jej koszu z bielizną i policja znajduje oich zatrzepanych w jej łazience Pojechałaś równo po nastolatku.Nie wstyd Ci po tym co piszesz na ero ? Edytowano Marzec 29, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach