Aneczka789 0 Napisano Kwiecień 1, 2021 Czy brała z was tabletki o nazwie harmonet lub cilest, liberelle? Jakie macie doswiadczenia i skutki uboczne? Mam dopiero 21 lat i beda to moje pierwsze tabletki. Jestem szczupla ale mam dosc grube biodra i uda i mam problem z lojotokiem/ trądzikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Kwiecień 5, 2021 Tabletki na trądzik przepisane czy ogólnie jako antykoncepcja?Jeśli kwestia antykoncepcji, to w młodym wieku polecam kontrolę dni płodnych na termometrze owulacyjnym MySense. Nie ma co się niepotrzebnie truć i obawiać o skutki uboczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanislav1 12 Napisano Kwiecień 9, 2021 tabletki koncepcyjne to kwestia indywidualna nie można brać jakiś byle jakich bo raz że można sobie narobić problemów itd trzeba iść do ginekologa on pobierze cytologię itd przepisze tabletki i będzie wiadomo Dnia 5.04.2021 o 19:30, Anka94 napisał: Tabletki na trądzik przepisane czy ogólnie jako antykoncepcja?Jeśli kwestia antykoncepcji, to w młodym wieku polecam kontrolę dni płodnych na termometrze owulacyjnym MySense. Nie ma co się niepotrzebnie truć i obawiać o skutki uboczne taa metoda na kalendarzyk ale hahah jeszcze jak by był z tamtego roku nie no ciąża murowana nie wiem czym tu się truć jak to nie przeszkadza w funkcjonowaniu a tylko ułatwia życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Kwiecień 15, 2021 hormony maja duzo skutków ubocznych, zwłaszcza jak się je bierze latami. Ja stosuje antykoncepcje bez hormonów - komputer cyklu cyclotest myWay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Kwiecień 23, 2021 Dojrzała decyzja... ha ciekawe. Ale jak kilka albo kilkanaście lat się bierze to wspaniale po prostu. Wszystkie środki farmakologiczne mają skutki uboczne, jedne większe, jedne mniejsze. Antykoncepcja hormonalna nie jest dobrym wyjściem na dłuższą metę, a kontrola na termometrze MySense to nie taki "kalendarzyk" temperaturę badać trzeba, a w aplikację wpisuje się także inne ważne informacje, więc proszę bzdur nie pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Maj 4, 2021 Microgynon21. Polecam. Są bardzo dobre,czuje się po nich dobrze, nie przytyłam. Biore 5 lat. Jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach